en_GBnn_NOpl_PLsl_SI

Transport og Logistikk

VI HAR STORE DATA BASER MED AKTUELLE KANDIDATER

Våre databaser blir stadig oppdatert. Ved hjelp av daglig arbeid er vi i stand til å utføre rask og effektiv seleksjon og rekruttering av kandidater. Vi tilbyr personell på alle nivåer i organisasjonen.

DU KAN LEIEN INN PERSONELL I DAG

VI KAN ORGANISERE PERSONELL SOM ER I STAND TIL Å UTFØRE NEDERST NEVNTE ARBEIDSOPPGAVER:

  • LAGER ARBEID
  • TRANSPORT/ SJÅFØRER
  • ADMINISTRASJONS ANSATTE

Transport og Logistikk

Transport og logistikk er en krevende bransje derfor kunnskap knyttet til utføring av tjenester bør skape mest mulig optimalisering av prosesser. Transport og logistikk begynner å bli mer og mer komplisert derfor de enkle og mest optimale løsninger bør være på plass. Vår portefølje vil hjelpe deg med realisering av dine mål. Vi leverer erfarne sjåfører og lager ansatte. Om du har behov til kvalifiserte ansatte innen kontor arbeid er du i riktig sted!

FORDELER VED SAMMARBEID

REDUKSJON AV TID OG KOSTNADER

Riktig og presist rekruttering av ansatt kan beskrives som flere nivå prosesss. Det krever samarbeid med flere personer og tid som er nødvendig for å finne kandidater,samt sjekking og kvalifisering dem til riktige grupper. Ut fra det kan vi se om kandidaten er i stand til å oppfylle krav til en posisjon. Det å finne de beste kandidatene, spesielt i de mest vanskelige posisjoner, krever det ofte intensive søk i arbeidsmarkedet. Sjekking av mange dokumenter, utføring av speilseile tester og samtale tar alltid lang tid. Alt dette tar Amploy selv for at du som arbeidsgiver skal ikke bruke tid kun på utvalg av de beste av beste.

PROFESJONELL RÅDGIVING

Ansettelse er kun et element av HR prosessen i organisasjonen. For å bruke ansatt mest effektivt er det spesielt viktig å bli kjent med dem , finne ut hvilken arbeidsmuligheter han har og se den indikativen som han viser. Vi gi råd hvordan kan du motivere dine ansatte og hvordan kan du øke arbeidsinnsats. Vi vurderer nødvendigheten for ny opplæring og vi bygger karikere veier i bedriften. Vi gir råd på hvordan kan du utvikle ansatte mest effektiv for å øke kvalifikasjoner til de kandidaten som kan gi best mulig resultert. VI optimaliserer antastelse prosess.

POSITIVE BEDRIFTS RELASJONER

En stor del av bedriftens utvikling er ''team - relasjoner''. ''Team - relasjoner'' er kun mulig å bygge gjennom effektivstiv , tilknyttet til bedriftens misjon og visjon strategi av intern kommunikasjon. VI hjelper deg å bygge organisasjons dialog. VI viser hvordan kan du bruke initiativ og kreativitet til ansatte i forskjellige bedriften nivåer. Vi gir ledelsen kurs for å bygge opp lojalitet, ta ut konsekvenser og belønne ansatte. Vi gir råd ved krise situasjoner. Vi klarer å bygge opp tillit og gode bedriftens relasjoner i mest krevende situasjoner.

INDIVIDUELT BEHANDLING

Vi er sikkert på at det er ikke kun enkle tall og loven som telles men også verdier, følelser, intuisjon og alt som bygger menneskelige relasjoner. Hver enkelt selskap er annerledes og hvert enkelt person er unik. Grunnen til det passer vi på at tilpassing av bedriftens forventninger går sammen med selskapet kultur og strategi. For hver rekrutterings steg, rådgiving avdelinger nært og fleksibelt jobbes sammen med kunden for å realisere forventningene.

RESULTAT GARANTI

Våre handlinger er rettet mot resultater: vi ansetter ansatte med de beste egenskapen, effektiv bruk av kandidatens individuelle egenskaper, løsning av krise situasjoner, utarbeidelse av arbeidsavtaler og interne dokumenter basert på lovreguleringene. Ved samarbeid garanterer vi deg de best mulige resulterer!

 

Vår mål er å forbedre funksjonalitet av Din bedrift ved hjelp organisering av utleide personell. 


Nieniejszy mail jest pułapką na osoby rozsyłające niechciane wiadomości. Prosimy o nie wysyłanie na niego żadnych wiadomości gdyż Państwa adres może zostać pernamentnie zablokowany. alexander@secretcats.pl. Jeśli jesteś właścicielem niniejszej strony możesz usunąć tę notkę jednak pamiętaj, że ta pułapka ogranicza niechciane maile wpadające na Twoje skrzynki pocztowe.