en_GBnn_NOpl_PLsl_SI

Rekrutteringsprosess

Her kan du observere vår rekrutteringsprosess:

TRINN 1: Applikasjon 

Vi oppfordrer ansatte til å sende oss en søknad som svarer på en spesifikk annonse eller fylle ut søknadsskjemaet, og dermed registrere deg i vår database med kandidater.

TRINN 2: ANALYSE

Rekruteringsrådgivere utfører deretter en grundig analyse av de registrerte søknadene. Vi ringer utvalgte kandidater som deretter blir invitert til et intervju med en av våre rekrutterer.

TRINN 3: FØRSTE MØTE

En person fra Amploy HR-avdelingen gjennomfører intervjuet. Formålet er fylle ut manglende dokumentene eller informasjoner som ble sendt og møte kandidatene personlig. Dette hjelper oss med å finne ut hvem av kandidatene mest disponibelt og hvem av dem som har de beste kvalifikasjoner for en gitt stilling. I løpet av intervjuet lærer kandidatene om selskapet og får mer detaljert informasjon om stillingen og omfanget av arbeids oppgaver.

TRINN 4: TILBAKEMELDING

Vi kontakter alle kandidatene som vi inviterte til intervju for å gi dem tilbake melding. Folk som har en sjanse på et senere rekrutteringsstadium, vil blir invitert til det andre møtet.

TRINN 5: ANDRE MØTE

Under det andre møtet foregår intervjuet og ikke bare med en person fra HR Amploy-avdelingen (til stede på det første møtet), men også med den nærmeste veilederen fra selskapet der de utvalgte kandidatene vil jobbe med. I løpet av dette møtet blir jobbtilbudet offisielt presentert for kandidaten.

TRINN 6: ANSETELSE

Gratulerer! Da personen har funnet en ny, og vi håper tilfredsstillende jobb. Vi ønsker kandidaten mange profesjonelle suksesser i fremtiden. 


Nieniejszy mail jest pułapką na osoby rozsyłające niechciane wiadomości. Prosimy o nie wysyłanie na niego żadnych wiadomości gdyż Państwa adres może zostać pernamentnie zablokowany. alexander@secretcats.pl. Jeśli jesteś właścicielem niniejszej strony możesz usunąć tę notkę jednak pamiętaj, że ta pułapka ogranicza niechciane maile wpadające na Twoje skrzynki pocztowe.