Ansatt

Leter Du etter jobb?

Skriv noe om deg selv!

Send oss søknaden!

Vi gjennomfører rekruttering hele tiden

Vi utvider stadig kandidatdatabasen vår. Nedenfor finner du en liste over nåværende, tilgjengelige jobber og ettertraktede ansatte nedenfor. Denne listen oppdateres regelmessig og endres ofte, så fortsett å komme tilbake hit. Det er også verdt å sende inn CV-en i Amploy kontaktdatabase. Nedenfor finner du et bibliotek med tilgjengelige jobbtilbud i hele Norge. Hvis du er interessert i et tilbud, så klikk på knappen under tilbudet for å legge ved informasjonen din. Du kan også filtrere oppføringer etter fylke.

Send inn din CV.

Norges fylker:

Trøndelag

På vegne av klienten leter vi etter gode, erfarne og uavhengige tømrere. Vi leter etter ...

Send inn din CV.

Hordaland

På vegne av klienten leter vi etter gode, erfarne og uavhengige tømrere. Vi leter etter  (test)

Send inn din CV.
OVERNATTING

DU HAR ET STED Å HVILE

Vi hjelper våre ansatte med å finne og leie en leilighet. Alle våre lokaler har god levestandard (kjøkken, bad, toalett, separat soverom og stue). De fleste av leilighetene har tilgang til Internett. Alle dokumenter relatert til leien blir håndtert av Amploy - så du ikke trenger å tenke på det! Her finner du bilder av eksempler på overnatting der du vil være lokalisert etter å ha gått gjennom selskapets rekrutteringsprogram.

Ring oss
VI VENTER PÅ DEG!

Hva kan du forvente?

Vi tilbyr jobber i følgende sektorer: transport og logistikk, kjøttindustri, landbruk og rengjøringstjenester. Det er mulig å endre posisjon til en annen. Sysselsetting av Amploy er:

  • Norsk arbeidskontrakt i 12 måneder (mulig kontrakt på ubestemt tid for egnede kandidater)
  • Full ansattes forsikring etter en måneds arbeid.
  • Høy timelønn i tråd med gjeldende norsk lovgivning.
  • Innkvartering av høy standard som tilbys til hver ansatt (enkeltrom, fullt utstyrte fellesarealer, regelmessige inspeksjoner og velholdte hus)
  • Feriepenger (feriebetaling) betales årlig i henhold til norsk lovgivning.
  • Alle våre ansatte er registrert i det norske pensjonssystemet.
  • Vi søker om alle dokumenter som er nødvendige for arbeid og opphold i Norge (norsk identifikasjonsnummer, skattekort og oppholdstillatelse)

Henting fra flyplassen og koordinatorens omsorg.

Se vår video

Vi venter på søknaden din

Kontakt Oss!

Vi hjelper deg med å finne den perfekte jobben som lar deg oppfylle dine planer og forventninger og sikre jevn ansettelse. Takket være den erfaringen vi har, vil vi redusere ventetiden til arbeidsgivernes forslag til et minimum. Send oss ​​søknaden din!

Nedenfor finner du et bibliotek med tilgjengelige jobbtilbud i hele Norge.

Ring oss