en_GBnn_NOpl_PLsl_SI

Landbruk

Utleie av ansatte er den ideelt løsning for arbeidsgiver som ønsker rask og til rimelig pris ansette personell.

Dette er også en veldig fleksibelt form for antastelse. Ved hjelp av utleie av arbeidskraft kan dere nøyaktig reagere på alle nye endringer med tanken på økning og nedgang av arbeids behov. Leasing av ansatte garanterer de beste kandidater og ingen dokumentasjons ansvar knyttet til ansettelse. Vi ordner alle formel saker slikt at du trenger ikke å tenke på det. Det eneste som du må gjøre er å lede og kontrollere din ansatt. Alt dette skaper reduksjon av din personlig tid og kostnader.

Landbruk

Våre folke er ikke bare sterk, men også erfaring er på den største nivå. Profesjonell arbeidskraft som vi realisere dine forventninger og mål. Amploy levere personell fra England og Polen som er bønneerfaring fra gård. Ved hjelp av våre ansatte blir det mye enklere å utføre daglige arbeidsoppgaver. Vår personell tar være på dine dyr og vasker din fjøs. Folk fra Amploy kjører traktor, plukker opp grønnsaker, jobber med dyr, og utfører vask. Vi tilbyr også desinfiserings tjenester ved forespørsel.

Tjenester som Amploy AS tilbyr innen landbruk:

 • Vasking å vasking i landbruket:

 • Grisehus

 • Fjørfe hus

 • Fjøs

 • Sanering

 • Omsorg av dyr

 • Pakking og plukk av grønsaker

 • Bruk av kjøretøy som traktor og gravemaskiner

 • Produksjon av grønsaker

 • Desinfisering

 • Bakterie undersøkelser

 • Andre relevante landbruks arbeidsoppgaver

Landbruks arbeid er ofte utført i forskjellige perioder eller sesonger.

Noen steder kan du observere at det er ikke nødvendig å ansette tredje personer der eier gjør jobben selv, men det også finnes det steder der det er nødvendig å bruke over hundre personer samtidig.

Sesong personell forespørsel resulterer med nødvendighet til å finne kvalifisert personell som dekker behovet.

I tillegg til dette er det spesielt viktig å tilby personell de mest optimale arbeidsavtaler som beskyter dem for skader som kan oppstå ved utføring av jobben.

Alle arbeidsavtaler som blir tilbys til personer må selvfølgelig faller under ansettelse krav til Arbeidstilsynet.

 

Utvalg av riktige arbeidsavtaler, forberedelse av dem, signering i riktig tid, informering av nødvendige myndigheter om ansettelse, eller oppfylling av HMS og hygiene normer og regler er påkrevd for antastelse.

De oppgavene som er obligatoriske for landbruks arbeidsgiverne som vurderer å ansatte personell til sesong arbeid.

Ved hjelp av Amploy AS alle over nevnte ansettelse oppgaver vil bli gjort av oss.

Flere års arbeidserfaring i markedet gjør det enkelt for oss å oppfyller alle normer og regler som er obligatoriske, med tanken på sikkerhet til både ansatt og arbeidsgiver.

Vi tar for oss skatt, feriepenger, arbeidsgiveravgift, OTP etc. Amploy vil gjøre alt for deg slikt at du trenger ikke å være bekymret.


Nieniejszy mail jest pułapką na osoby rozsyłające niechciane wiadomości. Prosimy o nie wysyłanie na niego żadnych wiadomości gdyż Państwa adres może zostać pernamentnie zablokowany. alexander@secretcats.pl. Jeśli jesteś właścicielem niniejszej strony możesz usunąć tę notkę jednak pamiętaj, że ta pułapka ogranicza niechciane maile wpadające na Twoje skrzynki pocztowe.