en_GBnn_NOpl_PLsl_SI

Historie for Amploy

Historie for Amploy

Historie av Amploy begynner seg flere år siden der David Maskell opprettet første avdelingen av Amploy i Varhaug, Rogaland. Bedriften ble opprettet for å levere høy kvalifisert arbeidskraft for de som trenger det i hele Norge. Amploy AS leverer ansatte for mat og nærings industri, rengjøringindustri, bygg og anleggs bransjen, logistikk og lager og for landbruks bransjen. Vi har over 20 års erfaring i markedet derfor ved hjelp av komplekse løsninger er vi i stand til å levere høy kvalifisert personell til en rimelig pris.

Begynnelsen av Amploy

Bedriftens historie starter i 2017 der David MAskel åpnet bedriften kontret i Varhaug, Rogaland. Den første visjonen for bedriften var å ansette og deretter utleier personell innen landbruk.

Ny ledelse

Mellom 2018 og 2019 ledelsen har blitt endret. Nye personer med lang arbeidserfaring i markedet har kommet i selskapet med helt nye løsninger som Amploy tilbyr sine kunder.

Nye prosjekter

Ved endring av ledelsen har vi også endret bedriftens politikk. I 2019 har Amploy åpnet nye kontor i Oslo området og ut fra det har vi begynt å jobbe i hovedstaden. Vi har startet et ny markedsførings kampanjen ved å reklamer oss i radio, aviser og på Facebook.

I dag

I 2020 Amploy er i en økning og utviklings fasen i Norsk markedet. Våre erfarne ledelsen og rådgiverne stadig jobber med å finne nye kunder og forbedre våre prosesser. Vi er den største leverandøren i Norge som leverer arbeidskraft innen kjøtt og landbrusk bransjen. Strategisk tilknytning av våre kontorer hjelper oss med å øke servise for våre kunder og for å holde kontroll over vår ansatte. Amploy har utviklet seg i flere bransjer som renhold, bygg og logistikk. Trenger du ansatt?


Nieniejszy mail jest pułapką na osoby rozsyłające niechciane wiadomości. Prosimy o nie wysyłanie na niego żadnych wiadomości gdyż Państwa adres może zostać pernamentnie zablokowany. alexander@secretcats.pl. Jeśli jesteś właścicielem niniejszej strony możesz usunąć tę notkę jednak pamiętaj, że ta pułapka ogranicza niechciane maile wpadające na Twoje skrzynki pocztowe.