Vindusvask

Vinduvask

Vindusvask

Sliter du med alltid skitne vindusruter? Mangler du tid til å ta deg av problemer? Kanskje du mangler effektive midler som får bukt med vanskelig smuss?  Da er det lurt å satse på høyt kvalifiserte arbeidere som tar vindusvask for deg. Selv om vindusvask virker enkelt, må man vite når og hva som skal gjøres for optimale resultater. Våre arbeidere vet jobben!

Vi sørger for at dine vinduer blir klinkende rene!

Prøv ut våre profesjonelle tjenester og glem stygge flekker eller striper en gang for alle. Du får erfarent personell etter opplæring som kan jobben og har god helse, slik at de kan gjøre jobben selv ved vanskelige forhold og i høyde.  Vindusvask tilbys både til private personer som bor i Stavanger/Sandnes, Haugesund, Bryne og Egersund, bedrifter og institusjoner. Vi har godt utstyr og profesjonelle midler som gjør at hvert oppdrag utføres på en mest mulig effektiv måte.

Velger du våre flittige arbeidere, velger du høyeste kvalitet. I tillegg, får du glede av regelmessig vindusvask og rene vinduer som holder lenger. Vi garanterer deg løsninger tilpasset dine behov - vi utarbeider en samarbeidsmodell optimal for dine forventninger. I tillegg til spektakulære resultater, tilbyr vi også gode priser, transparente samarbeidsvilkår og kun de aller mest nødvendige formaliteter.

Rekrutteringsprosess

Hvordan går den?

1
MELDING OM ETTERSPØRSEL ETTER ANSATTE

La oss starte med dette: vennligst fyll ut skjemaet nedenfor (nederste del av fanen Firma). Beskriv hvem du leter etter og etter hvilken stilling. Deretter vil vi invitere interesserte kandidater til å sende inn en søknad eller til å registrere seg i søknadsskjemaet til databasen vår. Alternativt kan du kontakte oss på telefon eller e-post.

2
EN SMAL SIRKEL AV SØK OG INTERVJUER

På dette stadiet analyserer vi de innsamlede søknadene på Amploy. Jeg velger den første gruppen av kandidater som vi ringer til med en invitasjon til et intervju gjennomført av en Amploy-rekrutterer. Hensikten med intervjuet er å fullføre de innsendte dokumentene og bli kjent med søkerne. Takket være dette vet vi hvilke kandidater som har de beste forutsetninger for å jobbe i en gitt stilling. Under intervjuet blir søkere kjent med selskapet og får mer detaljert informasjon om omfanget av sine fremtidige oppgaver.

3
UTVALG FRA KANDIDATBIBLIOTEKET

Vi kontakter alle vi intervjuet for første gang. Mennesker som har kompetanse, tilsvarer neste rekrutteringsfaser er invitert til det andre møtet. Vi sender en takkemelding til resten av dem for å delta i prosessen.

4
ANSATTES KONTRAKT

En ansatt i Amploy HR-avdeling, som gjennomførte det første intervjuet og en direkte veileder fra selskapet der kandidatene skal jobbe er til stede under det andre møtet.

Under dette intervjuet presenteres et jobbtilbud og kontrakten signeres.

BESTILL EN ANSATT

BESKRIV HVEM DU LETER ETTER

Sted

Hvor kan du finne oss?

ta kontakt med!

Send oss ​​en melding

Eier

David Maskell

+47 913 86 336
Direktør

Petter Kraszewski

+47 468 08 959
Administrasjon

Marek Marszalek

+47 900 98 109
Konsulent

Aina Hadland

+47 902 80 279
Administrasjon

Rafal Kraszewski

+47 467 07 121
Vi venter på bestillingen din

Kontakt Oss!

Vi hjelper deg med å finne pålitelige medarbeidere som lar deg gjennomføre planene dine og sikre jevn ansettelse. Takket være den erfaringen vi har, vil vi redusere rekrutteringstiden til et minimum. Send oss ​​bestillingen!

Varhaug

Ånestadvegen 14
Åpen 8:00-16:00
+47 468 08 959
Org.nr 918 697 780

Polska

Ånestadvegen 14
Åpen 8:00-16:00
+47 468 08 959
Org.nr 918 697 780