Vaskehjelp

Vaskehjelp

Vaskehjelp

Hjelp med klesvask som tilbys hos oss, hjelper deg å spare mye tid som du kan bruke på mer spennende oppgaver eller avslapning. Dersom du trenger profesjonell støtte på dette området, velg våre tjenster istedenfor å søke på egen hånd. Våre tjenester tilbys i følgende byer:

  • Stavanger/Sandnes,
  • Haugesund,
  • Bryne,
  • Egersund.

Pålitelig hjelp med klesvask når du trenger den

Hver kunde tilbys en individuell behandling, slik at vi får møte alle dine krav og forventninger. Vi kartlegger dine behov, avtaler tidsplan og tilbyr effektive løsninger, selv for uvanlige behov. Ved å velge våre tjenester, kan du være sikker på at dine klær blir tatt vare på av høyt kvalifiserte arbeidere som har all nødvendig erfaring og kunnskap. Dette gjelder valg av vaskemidler eller riktig stryketemperatur tilpasset samtlige plagg. Vårt personell sikrer pålitelig hjelp med klesvask også takket være riktig sortering. På den måten er alle plagg og undertøy 100% trygge.

Vi garanterer omfattende service, de mest effektive løsninger, opplært personell og gunstige samarbeidsvilkår. Sats på vårt bemanningsbyrå og nyt og komfort av tanken at dine plagg, undertøy og tilbehør er i gode hender. Velg profesjonell og pålitelig hjelp med klesvask, slik at alle nødvendige plagg alltid er rene og klare til bruk!

Rekrutteringsprosess

Hvordan går den?

1
MELDING OM ETTERSPØRSEL ETTER ANSATTE

La oss starte med dette: vennligst fyll ut skjemaet nedenfor (nederste del av fanen Firma). Beskriv hvem du leter etter og etter hvilken stilling. Deretter vil vi invitere interesserte kandidater til å sende inn en søknad eller til å registrere seg i søknadsskjemaet til databasen vår. Alternativt kan du kontakte oss på telefon eller e-post.

2
EN SMAL SIRKEL AV SØK OG INTERVJUER

På dette stadiet analyserer vi de innsamlede søknadene på Amploy. Jeg velger den første gruppen av kandidater som vi ringer til med en invitasjon til et intervju gjennomført av en Amploy-rekrutterer. Hensikten med intervjuet er å fullføre de innsendte dokumentene og bli kjent med søkerne. Takket være dette vet vi hvilke kandidater som har de beste forutsetninger for å jobbe i en gitt stilling. Under intervjuet blir søkere kjent med selskapet og får mer detaljert informasjon om omfanget av sine fremtidige oppgaver.

3
UTVALG FRA KANDIDATBIBLIOTEKET

Vi kontakter alle vi intervjuet for første gang. Mennesker som har kompetanse, tilsvarer neste rekrutteringsfaser er invitert til det andre møtet. Vi sender en takkemelding til resten av dem for å delta i prosessen.

4
ANSATTES KONTRAKT

En ansatt i Amploy HR-avdeling, som gjennomførte det første intervjuet og en direkte veileder fra selskapet der kandidatene skal jobbe er til stede under det andre møtet.

Under dette intervjuet presenteres et jobbtilbud og kontrakten signeres.

BESTILL EN ANSATT

BESKRIV HVEM DU LETER ETTER

Sted

Hvor kan du finne oss?

ta kontakt med!

Send oss ​​en melding

Eier

David Maskell

+47 913 86 336
Direktør

Petter Kraszewski

+47 468 08 959
Administrasjon

Marek Marszalek

+47 900 98 109
Konsulent

Aina Hadland

+47 902 80 279
Administrasjon

Rafal Kraszewski

+47 467 07 121
Vi venter på bestillingen din

Kontakt Oss!

Vi hjelper deg med å finne pålitelige medarbeidere som lar deg gjennomføre planene dine og sikre jevn ansettelse. Takket være den erfaringen vi har, vil vi redusere rekrutteringstiden til et minimum. Send oss ​​bestillingen!

Varhaug

Ånestadvegen 14
Åpen 8:00-16:00
+47 468 08 959
Org.nr 918 697 780

Polska

Ånestadvegen 14
Åpen 8:00-16:00
+47 468 08 959
Org.nr 918 697 780