Utvask / Oppvask

Utvask

Utvask / Oppvask

Å holde orden på kjøkkenet og oppvask er kjedelig og tidskrevende. Er komfort og tid viktig for deg, finner du sikkert på mer viktige oppgaver enn oppvask. Da er det bare å kontakte oss og prøve ut våre tjenester. Prøv en av våre høyt kvalifiserte arbeidere som tar seg av oppvasken. Satse på å ha det enkelt og bruk tiden på å nyte god mat, mens vi tar oppvasken!

Vi tar oppvasken for deg

Våre tjenester er profesjonelle, noe som bekreftes av flere fornøyde kunder. Hver kunde behandles individuelt - vi konsentrerer oss om å gjøre oss kjent med kundens individuelle behov og forventninger og tilpasser oppvaskplanen etter din dagsplan. På den måten kan du dra nyte av renhet og plettfritt utseende av ditt kjøkkenutstyr når du trenger det. Vårt erfarent og pålitelig personell gjør alle oppgaver innen first og sørger for minste detalj.

Ta kontakt med oss for å avtale samarbeidsvilkår dersom du trenger hjelp i byer som:

  • Stavanger/Sandnes,
  • Haugesund,
  • Bryne,
  • Egersund.

Du kan være sikker at du slipper å tenke på oppvasken. Våre tjenester preges av fleksibilitet og stort omfang, da vi hører på kundenes behov og møter deres forventninger. Ved å velge vårt profesjonelle og pålitelige personell, velger du transparente og klare samarbeidsvilkår og rimelige priser.

Rekrutteringsprosess

Hvordan går den?

1
MELDING OM ETTERSPØRSEL ETTER ANSATTE

La oss starte med dette: vennligst fyll ut skjemaet nedenfor (nederste del av fanen Firma). Beskriv hvem du leter etter og etter hvilken stilling. Deretter vil vi invitere interesserte kandidater til å sende inn en søknad eller til å registrere seg i søknadsskjemaet til databasen vår. Alternativt kan du kontakte oss på telefon eller e-post.

2
EN SMAL SIRKEL AV SØK OG INTERVJUER

På dette stadiet analyserer vi de innsamlede søknadene på Amploy. Jeg velger den første gruppen av kandidater som vi ringer til med en invitasjon til et intervju gjennomført av en Amploy-rekrutterer. Hensikten med intervjuet er å fullføre de innsendte dokumentene og bli kjent med søkerne. Takket være dette vet vi hvilke kandidater som har de beste forutsetninger for å jobbe i en gitt stilling. Under intervjuet blir søkere kjent med selskapet og får mer detaljert informasjon om omfanget av sine fremtidige oppgaver.

3
UTVALG FRA KANDIDATBIBLIOTEKET

Vi kontakter alle vi intervjuet for første gang. Mennesker som har kompetanse, tilsvarer neste rekrutteringsfaser er invitert til det andre møtet. Vi sender en takkemelding til resten av dem for å delta i prosessen.

4
ANSATTES KONTRAKT

En ansatt i Amploy HR-avdeling, som gjennomførte det første intervjuet og en direkte veileder fra selskapet der kandidatene skal jobbe er til stede under det andre møtet.

Under dette intervjuet presenteres et jobbtilbud og kontrakten signeres.

BESTILL EN ANSATT

BESKRIV HVEM DU LETER ETTER

Sted

Hvor kan du finne oss?

ta kontakt med!

Send oss ​​en melding

Eier

David Maskell

+47 913 86 336
Direktør

Petter Kraszewski

+47 468 08 959
Administrasjon

Marek Marszalek

+47 900 98 109
Konsulent

Aina Hadland

+47 902 80 279
Administrasjon

Rafal Kraszewski

+47 467 07 121
Vi venter på bestillingen din

Kontakt Oss!

Vi hjelper deg med å finne pålitelige medarbeidere som lar deg gjennomføre planene dine og sikre jevn ansettelse. Takket være den erfaringen vi har, vil vi redusere rekrutteringstiden til et minimum. Send oss ​​bestillingen!

Varhaug

Ånestadvegen 14
Åpen 8:00-16:00
+47 468 08 959
Org.nr 918 697 780

Polska

Ånestadvegen 14
Åpen 8:00-16:00
+47 468 08 959
Org.nr 918 697 780