Sveisere

Sveisere

Sveisere

Driver du et renholdsbyrå eller har du ansvar for orden på offentlige arealer i Stavanger/Sandnes, Haugesund, Bryne eller Egersund? Dersom du mangler feiemaskinoperatører, får du tak i dem ved å samarbeide med oss. Vi rekrutterer fagfolk med nødvendige kvalifikasjoner, og som kan operere feiemaskiner på gater og fortauer. Alle kandidater blir nøyaktig verifisert med tanke på kompetanse og erfaring, slik at du kan være sikker på at du får egnede arbeidere.

Få tak i feiemaskinoperatører

Vi påtar oss levering av fagarbeidere som kan betjene en kjørende feiemaskin, feiemaskin for gater eller fortauer. Vi finner fagarbeidere som kan jobbe ulike arbeidstider, i fast eller midlertidig stilling. Våre arbeidere er engasjert i jobben de gjør, de er pålitelige og har høy arbeidsmoral. Vi satser på aller beste kvalifikasjoner, etterspurte personlighetstrekk og arbeidserfaring, noe som sikrer oss pålitelige og dyktige fagarbeidere.

Tjenester med feiemaskin krever presisjon og riktig betjening av maskinen eller kjøretøyet, derfor ansetter vi kun kandidater som vet jobben og som har erfaring med slike oppgaver. De er pålitelige personer, så jobben de påtar seg blir gjort ordentlig. Ta kontakt med oss hvis du leter etter støtte i Stavanger/Sandnes, Haugesund, Bryne eller Egersund!

Rekrutteringsprosess

Hvordan går den?

1
MELDING OM ETTERSPØRSEL ETTER ANSATTE

La oss starte med dette: vennligst fyll ut skjemaet nedenfor (nederste del av fanen Firma). Beskriv hvem du leter etter og etter hvilken stilling. Deretter vil vi invitere interesserte kandidater til å sende inn en søknad eller til å registrere seg i søknadsskjemaet til databasen vår. Alternativt kan du kontakte oss på telefon eller e-post.

2
EN SMAL SIRKEL AV SØK OG INTERVJUER

På dette stadiet analyserer vi de innsamlede søknadene på Amploy. Jeg velger den første gruppen av kandidater som vi ringer til med en invitasjon til et intervju gjennomført av en Amploy-rekrutterer. Hensikten med intervjuet er å fullføre de innsendte dokumentene og bli kjent med søkerne. Takket være dette vet vi hvilke kandidater som har de beste forutsetninger for å jobbe i en gitt stilling. Under intervjuet blir søkere kjent med selskapet og får mer detaljert informasjon om omfanget av sine fremtidige oppgaver.

3
UTVALG FRA KANDIDATBIBLIOTEKET

Vi kontakter alle vi intervjuet for første gang. Mennesker som har kompetanse, tilsvarer neste rekrutteringsfaser er invitert til det andre møtet. Vi sender en takkemelding til resten av dem for å delta i prosessen.

4
ANSATTES KONTRAKT

En ansatt i Amploy HR-avdeling, som gjennomførte det første intervjuet og en direkte veileder fra selskapet der kandidatene skal jobbe er til stede under det andre møtet.

Under dette intervjuet presenteres et jobbtilbud og kontrakten signeres.

BESTILL EN ANSATT

BESKRIV HVEM DU LETER ETTER

Sted

Hvor kan du finne oss?

ta kontakt med!

Send oss ​​en melding

Eier

David Maskell

+47 913 86 336
Direktør

Petter Kraszewski

+47 468 08 959
Administrasjon

Marek Marszalek

+47 900 98 109
Konsulent

Aina Hadland

+47 902 80 279
Administrasjon

Rafal Kraszewski

+47 467 07 121
Vi venter på bestillingen din

Kontakt Oss!

Vi hjelper deg med å finne pålitelige medarbeidere som lar deg gjennomføre planene dine og sikre jevn ansettelse. Takket være den erfaringen vi har, vil vi redusere rekrutteringstiden til et minimum. Send oss ​​bestillingen!

Varhaug

Ånestadvegen 14
Åpen 8:00-16:00
+47 468 08 959
Org.nr 918 697 780

Polska

Ånestadvegen 14
Åpen 8:00-16:00
+47 468 08 959
Org.nr 918 697 780