Slakter

Slakter

Slakter

Selv om kjøttprosesseringsanlegg nå for tiden har tilgang til mange moderne teknologier, som øker effektiviteten av produksjonsprosesser, er det alltid ansatte som spiller nøkkelrollen. Takket være deres høye kompetanser, kunnskaper og arbeidsengasjement, kan firmaer utvikle seg, øke produktkvaliteten og optimalisere driftskostnader. Hvis også du er aktiv i denne industrigrenen, driver virksomhet i Norge og søker profesjonelle slaktere, ta kontakt med oss!

Amploy er et erfarent bemanningsbyrå, som retter sitt tilbud til næringsdrivende bl.a. fra sånne norske byer som:

  • Stavanger/Sandnes,
  • Haugesund,
  • Bryne,
  • Egersund.

Hvis du samarbeider med oss, kan du være sikker på at alle ledige stillinger på kjøttprosesseringsanlegget ditt blir bemannet med høykvalifiserte ansatte! Enhver kandidat går gjennom en rekrutteringsprosess som vi selv har utarbeidet. På den måten er vi i stand til å finne personer som vil oppfylle dine forventninger og har alle nødvendige kompetanser for å kunne begynne å arbeide i en så krevende stilling som slakter, med en gang.

I tillegg kan du spare tid med vårt bemanningsbyrå, Amploy. Dette fordi vi vil ordne alle formaliteter rundt ansettelse av nye medarbeidere. Vi søker dem, gjennomfører rekruttering, sender dem til legeundersøkelser, ordner transport og innkvartering, og i tillegg tar vi på oss plikter forbundet med lønnsoppgjør.

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt – med oss vil du oppnå dynamisk utvikling av ditt kjøttprosesseringsanlegg.

Rekrutteringsprosess

Hvordan går den?

1
MELDING OM ETTERSPØRSEL ETTER ANSATTE

La oss starte med dette: vennligst fyll ut skjemaet nedenfor (nederste del av fanen Firma). Beskriv hvem du leter etter og etter hvilken stilling. Deretter vil vi invitere interesserte kandidater til å sende inn en søknad eller til å registrere seg i søknadsskjemaet til databasen vår. Alternativt kan du kontakte oss på telefon eller e-post.

2
EN SMAL SIRKEL AV SØK OG INTERVJUER

På dette stadiet analyserer vi de innsamlede søknadene på Amploy. Jeg velger den første gruppen av kandidater som vi ringer til med en invitasjon til et intervju gjennomført av en Amploy-rekrutterer. Hensikten med intervjuet er å fullføre de innsendte dokumentene og bli kjent med søkerne. Takket være dette vet vi hvilke kandidater som har de beste forutsetninger for å jobbe i en gitt stilling. Under intervjuet blir søkere kjent med selskapet og får mer detaljert informasjon om omfanget av sine fremtidige oppgaver.

3
UTVALG FRA KANDIDATBIBLIOTEKET

Vi kontakter alle vi intervjuet for første gang. Mennesker som har kompetanse, tilsvarer neste rekrutteringsfaser er invitert til det andre møtet. Vi sender en takkemelding til resten av dem for å delta i prosessen.

4
ANSATTES KONTRAKT

En ansatt i Amploy HR-avdeling, som gjennomførte det første intervjuet og en direkte veileder fra selskapet der kandidatene skal jobbe er til stede under det andre møtet.

Under dette intervjuet presenteres et jobbtilbud og kontrakten signeres.

BESTILL EN ANSATT

BESKRIV HVEM DU LETER ETTER

Sted

Hvor kan du finne oss?

ta kontakt med!

Send oss ​​en melding

Eier

David Maskell

+47 913 86 336
Direktør

Petter Kraszewski

+47 468 08 959
Administrasjon

Marek Marszalek

+47 900 98 109
Konsulent

Aina Hadland

+47 902 80 279
Administrasjon

Rafal Kraszewski

+47 467 07 121
Vi venter på bestillingen din

Kontakt Oss!

Vi hjelper deg med å finne pålitelige medarbeidere som lar deg gjennomføre planene dine og sikre jevn ansettelse. Takket være den erfaringen vi har, vil vi redusere rekrutteringstiden til et minimum. Send oss ​​bestillingen!

Varhaug

Ånestadvegen 14
Åpen 8:00-16:00
+47 468 08 959
Org.nr 918 697 780

Polska

Ånestadvegen 14
Åpen 8:00-16:00
+47 468 08 959
Org.nr 918 697 780