Hjelp med såing

Såing hjelp

Hjelp med såing

Hvis du driver et gårdsanlegg, er det ikke sjeldent en stadig kamp mot tiden, som du bare kan vinne med støtte fra erfarne ansatte. Hvis du etablerer samarbeid med Amploy, får du tilgang til et høykvalifisert personell, personer som er utmerket orientert i landbruksarbeid, og som kan tilby deg en helhetlig hjelp med såing! Som spesialister i landbruksbransjen, vet vi perfekt hva vi bør være oppmerksom på under rekruttering av disse ansatte. Alle kandidater går hos oss gjennom en lang rekrutteringsprosedyre, som vårt spesialistteam selv har utarbeidet.

Vi oppnår erfaring blant annet i Norge, der vi rekrutterer personer til gårdsanlegg i sånne norske byer som Stavanger/Sandnes, Haugesund, Bryne eller Egersund. Vi har ytet disse tjenestene i mange år også i Polen og Storbritannia, derfor kjenner vi utmerket spesifisiteten for og behov i landbruksbransjen. Vi har til vår rådighet personale som er i stand til å betjene spesialistmaskiner, inkludert traktorer og ulike såmaskiner. Hjelp med såing, som blir ytet av sånne personer, vil la arbeid på gården forløpe fort og effekter vil være fullstendig tilfredsstillende for deg. Med oss vil du spare tid og samtidig kan du regne med en høyere omsetning fra virksomheten din.

Hvis du altså leter etter høykvalifiserte ansatte til såarbeid, bør du satse på samarbeid med et erfarent bemanningsbyrå alt i dag - ta kontakt med en rådgiver ved Amploy. Du vil få uttømmende opplysninger om omfanget av våre tjenester, som vi alltid tilpasser til oppdragsgiverens individuelle behov.

Rekrutteringsprosess

Hvordan går den?

1
MELDING OM ETTERSPØRSEL ETTER ANSATTE

La oss starte med dette: vennligst fyll ut skjemaet nedenfor (nederste del av fanen Firma). Beskriv hvem du leter etter og etter hvilken stilling. Deretter vil vi invitere interesserte kandidater til å sende inn en søknad eller til å registrere seg i søknadsskjemaet til databasen vår. Alternativt kan du kontakte oss på telefon eller e-post.

2
EN SMAL SIRKEL AV SØK OG INTERVJUER

På dette stadiet analyserer vi de innsamlede søknadene på Amploy. Jeg velger den første gruppen av kandidater som vi ringer til med en invitasjon til et intervju gjennomført av en Amploy-rekrutterer. Hensikten med intervjuet er å fullføre de innsendte dokumentene og bli kjent med søkerne. Takket være dette vet vi hvilke kandidater som har de beste forutsetninger for å jobbe i en gitt stilling. Under intervjuet blir søkere kjent med selskapet og får mer detaljert informasjon om omfanget av sine fremtidige oppgaver.

3
UTVALG FRA KANDIDATBIBLIOTEKET

Vi kontakter alle vi intervjuet for første gang. Mennesker som har kompetanse, tilsvarer neste rekrutteringsfaser er invitert til det andre møtet. Vi sender en takkemelding til resten av dem for å delta i prosessen.

4
ANSATTES KONTRAKT

En ansatt i Amploy HR-avdeling, som gjennomførte det første intervjuet og en direkte veileder fra selskapet der kandidatene skal jobbe er til stede under det andre møtet.

Under dette intervjuet presenteres et jobbtilbud og kontrakten signeres.

BESTILL EN ANSATT

BESKRIV HVEM DU LETER ETTER

Sted

Hvor kan du finne oss?

ta kontakt med!

Send oss ​​en melding

Eier

David Maskell

+47 913 86 336
Direktør

Petter Kraszewski

+47 468 08 959
Administrasjon

Marek Marszalek

+47 900 98 109
Konsulent

Aina Hadland

+47 902 80 279
Administrasjon

Rafal Kraszewski

+47 467 07 121
Vi venter på bestillingen din

Kontakt Oss!

Vi hjelper deg med å finne pålitelige medarbeidere som lar deg gjennomføre planene dine og sikre jevn ansettelse. Takket være den erfaringen vi har, vil vi redusere rekrutteringstiden til et minimum. Send oss ​​bestillingen!

Varhaug

Ånestadvegen 14
Åpen 8:00-16:00
+47 468 08 959
Org.nr 918 697 780

Polska

Ånestadvegen 14
Åpen 8:00-16:00
+47 468 08 959
Org.nr 918 697 780