Ryddehjelp

Ryddehjelp

Ryddehjelp

Har du et travelt arbeidsliv eller vil helst spare tiden du ellers må bruke på å holde orden eller rydde opp i hverdagen? Benytt deg av ryddehjelp vi tilbyr og sikre deg komfort til enhver tid. Bruk tiden du sparer på familien eller andre livsgleder.

Pålitelig og profesjonell ryddehjelp

Våre tjenester i Stavanger/Sandnes, Haugesund, Bryne og Egersund preges av stor fleksibilitet. Bare fortell oss om dine behov og forventninger, så gjør vi vårt beste for at ryddehjelpen du får blir mest mulig presis og gjort innen frist. Vi tar oss av jobben på en effektiv og diskré måte, slik at din og dine kan fungere akkurat som vanlig.

Vi tar oss av de aller minste detaljer og sørger for både enkle ryddearbeider og de som krever mer innsats. Vi tilbyr veldig rimelige priser. Velger du vår ryddehjelp, velger du høyt kvalifiserte og pålitelige arbeidere som har all nødvendig erfaring og kunnskap til å utføre sine plikter på en effektiv og trygg måte. I tillegg bruker vi variert og moderne utstyr og rengjøringsmidler fra de mest anerkjente leverandører. Dette sikrer god arbeidsflyt og høy kvalitet på tjenester vi tilbyr.

Rekrutteringsprosess

Hvordan går den?

1
MELDING OM ETTERSPØRSEL ETTER ANSATTE

La oss starte med dette: vennligst fyll ut skjemaet nedenfor (nederste del av fanen Firma). Beskriv hvem du leter etter og etter hvilken stilling. Deretter vil vi invitere interesserte kandidater til å sende inn en søknad eller til å registrere seg i søknadsskjemaet til databasen vår. Alternativt kan du kontakte oss på telefon eller e-post.

2
EN SMAL SIRKEL AV SØK OG INTERVJUER

På dette stadiet analyserer vi de innsamlede søknadene på Amploy. Jeg velger den første gruppen av kandidater som vi ringer til med en invitasjon til et intervju gjennomført av en Amploy-rekrutterer. Hensikten med intervjuet er å fullføre de innsendte dokumentene og bli kjent med søkerne. Takket være dette vet vi hvilke kandidater som har de beste forutsetninger for å jobbe i en gitt stilling. Under intervjuet blir søkere kjent med selskapet og får mer detaljert informasjon om omfanget av sine fremtidige oppgaver.

3
UTVALG FRA KANDIDATBIBLIOTEKET

Vi kontakter alle vi intervjuet for første gang. Mennesker som har kompetanse, tilsvarer neste rekrutteringsfaser er invitert til det andre møtet. Vi sender en takkemelding til resten av dem for å delta i prosessen.

4
ANSATTES KONTRAKT

En ansatt i Amploy HR-avdeling, som gjennomførte det første intervjuet og en direkte veileder fra selskapet der kandidatene skal jobbe er til stede under det andre møtet.

Under dette intervjuet presenteres et jobbtilbud og kontrakten signeres.

BESTILL EN ANSATT

BESKRIV HVEM DU LETER ETTER

Sted

Hvor kan du finne oss?

ta kontakt med!

Send oss ​​en melding

Eier

David Maskell

+47 913 86 336
Direktør

Petter Kraszewski

+47 468 08 959
Administrasjon

Marek Marszalek

+47 900 98 109
Konsulent

Aina Hadland

+47 902 80 279
Administrasjon

Rafal Kraszewski

+47 467 07 121
Vi venter på bestillingen din

Kontakt Oss!

Vi hjelper deg med å finne pålitelige medarbeidere som lar deg gjennomføre planene dine og sikre jevn ansettelse. Takket være den erfaringen vi har, vil vi redusere rekrutteringstiden til et minimum. Send oss ​​bestillingen!

Varhaug

Ånestadvegen 14
Åpen 8:00-16:00
+47 468 08 959
Org.nr 918 697 780

Polska

Ånestadvegen 14
Åpen 8:00-16:00
+47 468 08 959
Org.nr 918 697 780