Restaurering

Restaurering

Restaurering

Selv om det later som om det er få oppussingsobjekter i byer som Stavanger/Sandnes, Haugesund, Bryne og Egersund, viser det seg at det skorter på fagarbeidere innen området. Strever også du med å få tak i personell til din bedrift? Med vårt byrå blir det annerledes, for vi driver med høy effektivitet som et profesjonelt bemanningsbyrå. Vi rekrutterer, skaffer og leverer fagarbeidere som fyller kriterier du har definert angående kvalifikasjoner, personlighetstrekk og holdninger til arbeidsoppgaver.

Rask og profesjonell oppussing av bygg med støtte av fagarbeidere

Uavhengig av type bygg er oppussing en høy avansert prosess som krever arbeidsfolk med riktige kvalifikasjoner. Vi er klare over hvor vanskelig det er å finne dem på dagens arbeidsmarked, men vi kan ordne det for deg. Målet vårt er å finne fagarbeidere som hjelper deg å gjennomføre oppussingsarbeid på alle typer bygg. Det spiller ingen rolle om det dreier seg om offentlige eller private bygg - vi sikrer de aller mest profesjonelle fagarbeidere for alle typer oppdrag.

Hvorfor er samarbeid med oss verdt et forsøk? Først og fremst for å at du får garantert rask levering av profesjonelle som fyller din krav og egner seg til oppussing av bygg i Stavanger/Sandnes, Haugesund, Bryne og Egersund. På den måte sparer du tid og vinner den mest verdifulle kapital, dvs. kvalifiserte, erfarne og engasjerte arbeidere.

Rekrutteringsprosess

Hvordan går den?

1
MELDING OM ETTERSPØRSEL ETTER ANSATTE

La oss starte med dette: vennligst fyll ut skjemaet nedenfor (nederste del av fanen Firma). Beskriv hvem du leter etter og etter hvilken stilling. Deretter vil vi invitere interesserte kandidater til å sende inn en søknad eller til å registrere seg i søknadsskjemaet til databasen vår. Alternativt kan du kontakte oss på telefon eller e-post.

2
EN SMAL SIRKEL AV SØK OG INTERVJUER

På dette stadiet analyserer vi de innsamlede søknadene på Amploy. Jeg velger den første gruppen av kandidater som vi ringer til med en invitasjon til et intervju gjennomført av en Amploy-rekrutterer. Hensikten med intervjuet er å fullføre de innsendte dokumentene og bli kjent med søkerne. Takket være dette vet vi hvilke kandidater som har de beste forutsetninger for å jobbe i en gitt stilling. Under intervjuet blir søkere kjent med selskapet og får mer detaljert informasjon om omfanget av sine fremtidige oppgaver.

3
UTVALG FRA KANDIDATBIBLIOTEKET

Vi kontakter alle vi intervjuet for første gang. Mennesker som har kompetanse, tilsvarer neste rekrutteringsfaser er invitert til det andre møtet. Vi sender en takkemelding til resten av dem for å delta i prosessen.

4
ANSATTES KONTRAKT

En ansatt i Amploy HR-avdeling, som gjennomførte det første intervjuet og en direkte veileder fra selskapet der kandidatene skal jobbe er til stede under det andre møtet.

Under dette intervjuet presenteres et jobbtilbud og kontrakten signeres.

BESTILL EN ANSATT

BESKRIV HVEM DU LETER ETTER

Sted

Hvor kan du finne oss?

ta kontakt med!

Send oss ​​en melding

Eier

David Maskell

+47 913 86 336
Direktør

Petter Kraszewski

+47 468 08 959
Administrasjon

Marek Marszalek

+47 900 98 109
Konsulent

Aina Hadland

+47 902 80 279
Administrasjon

Rafal Kraszewski

+47 467 07 121
Vi venter på bestillingen din

Kontakt Oss!

Vi hjelper deg med å finne pålitelige medarbeidere som lar deg gjennomføre planene dine og sikre jevn ansettelse. Takket være den erfaringen vi har, vil vi redusere rekrutteringstiden til et minimum. Send oss ​​bestillingen!

Varhaug

Ånestadvegen 14
Åpen 8:00-16:00
+47 468 08 959
Org.nr 918 697 780

Polska

Ånestadvegen 14
Åpen 8:00-16:00
+47 468 08 959
Org.nr 918 697 780