Renhold produksjon

Renhold produksjon

Renhold produksjon

Produksjonsvirksomhet krever at det er de beste fagarbeidere i alle stillinger. Å rydde i produksjonsvirksomhet – ta vare på orden og hygiene på maskiner, produkter eller konkrete rom er en viktig oppgave. Vårt bemanningsbyrå driver med å rekruttere fagarbeidere innen dette området i Norge. Uavhengig av bransjen, finner vi kandidater med passende kvalifikasjoner og erfaring fra slike stillinger.

Renhold i produksjonsvirksomhet – vi finner fagarbeidere til din bedrift

Fagarbeidere innen renhold i produksjonsvirksomhet må ha god fysisk helse og vare klare til å tåle selv de vanskeligste forhold. Det å holde orden på produksjonshaller krever kvalifikasjoner til å betjene avanserte renholdsmaskiner, kjennskap til rengjøringsmidler, metoder og prosedyrer som gjelder i en bestemt bedrift.

Vi sørger også for å rekruttere kandidater som innehar kompetanser for å utføre oppgaver de pålegges. Vi har den samme framgangsmåten med å finne fagarbeidere til renhold i produksjonsvirksomhet. Vi finner verdifulle arbeidere som er klare for å satse fullt hos en god arbeidsgiver fra Norge som holder til i:

  • Stavanger / Sandnes,
  • Haugesund,
  • Bryne,
  • Egersund.

Ta kontakt med oss så fort som mulig, dersom du er i en tidsklemme og har behov for arbeidere. Fagarbeidere vi tilbyr tar vare på orden i produksjonshallen ved din bedrift.

Rekrutteringsprosess

Hvordan går den?

1
MELDING OM ETTERSPØRSEL ETTER ANSATTE

La oss starte med dette: vennligst fyll ut skjemaet nedenfor (nederste del av fanen Firma). Beskriv hvem du leter etter og etter hvilken stilling. Deretter vil vi invitere interesserte kandidater til å sende inn en søknad eller til å registrere seg i søknadsskjemaet til databasen vår. Alternativt kan du kontakte oss på telefon eller e-post.

2
EN SMAL SIRKEL AV SØK OG INTERVJUER

På dette stadiet analyserer vi de innsamlede søknadene på Amploy. Jeg velger den første gruppen av kandidater som vi ringer til med en invitasjon til et intervju gjennomført av en Amploy-rekrutterer. Hensikten med intervjuet er å fullføre de innsendte dokumentene og bli kjent med søkerne. Takket være dette vet vi hvilke kandidater som har de beste forutsetninger for å jobbe i en gitt stilling. Under intervjuet blir søkere kjent med selskapet og får mer detaljert informasjon om omfanget av sine fremtidige oppgaver.

3
UTVALG FRA KANDIDATBIBLIOTEKET

Vi kontakter alle vi intervjuet for første gang. Mennesker som har kompetanse, tilsvarer neste rekrutteringsfaser er invitert til det andre møtet. Vi sender en takkemelding til resten av dem for å delta i prosessen.

4
ANSATTES KONTRAKT

En ansatt i Amploy HR-avdeling, som gjennomførte det første intervjuet og en direkte veileder fra selskapet der kandidatene skal jobbe er til stede under det andre møtet.

Under dette intervjuet presenteres et jobbtilbud og kontrakten signeres.

BESTILL EN ANSATT

BESKRIV HVEM DU LETER ETTER

Sted

Hvor kan du finne oss?

ta kontakt med!

Send oss ​​en melding

Eier

David Maskell

+47 913 86 336
Direktør

Petter Kraszewski

+47 468 08 959
Administrasjon

Marek Marszalek

+47 900 98 109
Konsulent

Aina Hadland

+47 902 80 279
Administrasjon

Rafal Kraszewski

+47 467 07 121
Vi venter på bestillingen din

Kontakt Oss!

Vi hjelper deg med å finne pålitelige medarbeidere som lar deg gjennomføre planene dine og sikre jevn ansettelse. Takket være den erfaringen vi har, vil vi redusere rekrutteringstiden til et minimum. Send oss ​​bestillingen!

Varhaug

Ånestadvegen 14
Åpen 8:00-16:00
+47 468 08 959
Org.nr 918 697 780

Polska

Ånestadvegen 14
Åpen 8:00-16:00
+47 468 08 959
Org.nr 918 697 780