Rengjøringsbyrå

Rengjøringsbyrå

Rengjøringsbyrå

Vårt rengjøringsbyrå tilbyr servis i flere norske byer – Stavanger/Sandnes, Haugesund, Bryne og Egersund. Ta kontakt for å bestille rengjøringstjenester i en stor enebolig, liten leilighet, kontor, produksjonsfirma eller annen type eiendom. Vi driver med å holde orden og fjerne smuss uavhengig av eiendomstype eller -areal. Vi påtar oss selv de vanskeligste oppdrag som innebærer fjerning av omfattende smuss, selv industrismuss.

Profesjonelt rengjøringsbyrå med erfaring

Det er først og fremst vårt erfarne personell som sikrer høykvalitets service vi tilbyr ved rengjøringsbyrået. Vi ansetter rengjøringsarbeidere med lang fartstid innen rydding og vask både innendørs og utendørs. Basert på sin lange erfaring vet de hvilke midler, verktøy og metoder som trengs for å få de beste resultater. Utstyret de bruker tilpasses hvert oppdrag, noe som gjør at de jobber fort og effektivt.

Vårt rengjøringsbyrå gir deg støtte, slik at du kan bruke tiden på andre ting enn å holde orden og fjerne smuss. Vi gjør den kjedelige jobben for deg på en diskret måte. Alle våre tjenester tilpasses dine individuelle krav og behov. Vi tilbyr også konkurransedyktige priser, så bare ta kontakt om du ønsker å bestille tjenester i Stavanger/Sandnes, Haugesund, Bryne i Egersund. Velkommen til oss!

Rekrutteringsprosess

Hvordan går den?

1
MELDING OM ETTERSPØRSEL ETTER ANSATTE

La oss starte med dette: vennligst fyll ut skjemaet nedenfor (nederste del av fanen Firma). Beskriv hvem du leter etter og etter hvilken stilling. Deretter vil vi invitere interesserte kandidater til å sende inn en søknad eller til å registrere seg i søknadsskjemaet til databasen vår. Alternativt kan du kontakte oss på telefon eller e-post.

2
EN SMAL SIRKEL AV SØK OG INTERVJUER

På dette stadiet analyserer vi de innsamlede søknadene på Amploy. Jeg velger den første gruppen av kandidater som vi ringer til med en invitasjon til et intervju gjennomført av en Amploy-rekrutterer. Hensikten med intervjuet er å fullføre de innsendte dokumentene og bli kjent med søkerne. Takket være dette vet vi hvilke kandidater som har de beste forutsetninger for å jobbe i en gitt stilling. Under intervjuet blir søkere kjent med selskapet og får mer detaljert informasjon om omfanget av sine fremtidige oppgaver.

3
UTVALG FRA KANDIDATBIBLIOTEKET

Vi kontakter alle vi intervjuet for første gang. Mennesker som har kompetanse, tilsvarer neste rekrutteringsfaser er invitert til det andre møtet. Vi sender en takkemelding til resten av dem for å delta i prosessen.

4
ANSATTES KONTRAKT

En ansatt i Amploy HR-avdeling, som gjennomførte det første intervjuet og en direkte veileder fra selskapet der kandidatene skal jobbe er til stede under det andre møtet.

Under dette intervjuet presenteres et jobbtilbud og kontrakten signeres.

BESTILL EN ANSATT

BESKRIV HVEM DU LETER ETTER

Sted

Hvor kan du finne oss?

ta kontakt med!

Send oss ​​en melding

Eier

David Maskell

+47 913 86 336
Direktør

Petter Kraszewski

+47 468 08 959
Administrasjon

Marek Marszalek

+47 900 98 109
Konsulent

Aina Hadland

+47 902 80 279
Administrasjon

Rafal Kraszewski

+47 467 07 121
Vi venter på bestillingen din

Kontakt Oss!

Vi hjelper deg med å finne pålitelige medarbeidere som lar deg gjennomføre planene dine og sikre jevn ansettelse. Takket være den erfaringen vi har, vil vi redusere rekrutteringstiden til et minimum. Send oss ​​bestillingen!

Varhaug

Ånestadvegen 14
Åpen 8:00-16:00
+47 468 08 959
Org.nr 918 697 780

Polska

Ånestadvegen 14
Åpen 8:00-16:00
+47 468 08 959
Org.nr 918 697 780