Rengjøring av husdyranlegg: svinestier, hønehus, fjøs og låver

Rengjøring av husdyranlegg: svinestier, hønehus, fjøs og låver

Rengjøring av husdyranlegg: svinestier, hønehus, fjøs og låver

Ansatte i landbruket må kjennetegnes av en stor motstandsdyktighet mot vanskelige arbeidsforhold, inkludert en veldig god fysisk kondisjon, robusthet og en utmerket helsetilstand. Er du aktiv i denne bransjen, driver du med husdyrhold i Norge og søker pliktoppfyllende ansatte til sånne oppgaver som rengjøring av svinestier, hønsehus, innhegninger og fjøs? I så fall, benytt tjenester til Amploy. Spesialister som du trenger, venter på deg i vårt bemanningsbyrå! Vi vil gjennomføre en profesjonell rekrutteringsprosess, finne et høykvalifisert personale, som er klart til å ta arbeid i bestemte stillinger og ordne alle formaliteter.

Erfaring innenfor rekruttering av ansatte til rengjøring av husdyranlegg

Hvis du samarbeider med vårt bemanningsbyrå, satser du på støtte fra spesialister med en mangeårig erfaring i dyreholdsbransjen. Vi er helt klar over ønskede kompetanser til personer som arbeider bl.a. i svinestier, hønsehus, innhegninger eller fjøs. Amploy har i mange år rekruttert personer til rengjøring av sånne objekter i Polen og Storbritannia. Vi er aktive også i Norge, der vi gjennomfører oppdrag fra næringsdrivende som virker bl.a. i:

  • Stavanger/Sandnes,
  • Haugesund,
  • Bryne,
  • Egersund.

Hvis du altså eier en virksomhet forbundet med husdyrhold, vil vi hjelpe deg å bemanne alle ledige stillinger med et høykvalifisert personale. Vi vil skaffe ansatte som er perfekt forberedt til å utføre pålagte oppgaver, og som vil gjøre virksomheten din mye enklere å drive!

Rekrutteringsprosess

Hvordan går den?

1
MELDING OM ETTERSPØRSEL ETTER ANSATTE

La oss starte med dette: vennligst fyll ut skjemaet nedenfor (nederste del av fanen Firma). Beskriv hvem du leter etter og etter hvilken stilling. Deretter vil vi invitere interesserte kandidater til å sende inn en søknad eller til å registrere seg i søknadsskjemaet til databasen vår. Alternativt kan du kontakte oss på telefon eller e-post.

2
EN SMAL SIRKEL AV SØK OG INTERVJUER

På dette stadiet analyserer vi de innsamlede søknadene på Amploy. Jeg velger den første gruppen av kandidater som vi ringer til med en invitasjon til et intervju gjennomført av en Amploy-rekrutterer. Hensikten med intervjuet er å fullføre de innsendte dokumentene og bli kjent med søkerne. Takket være dette vet vi hvilke kandidater som har de beste forutsetninger for å jobbe i en gitt stilling. Under intervjuet blir søkere kjent med selskapet og får mer detaljert informasjon om omfanget av sine fremtidige oppgaver.

3
UTVALG FRA KANDIDATBIBLIOTEKET

Vi kontakter alle vi intervjuet for første gang. Mennesker som har kompetanse, tilsvarer neste rekrutteringsfaser er invitert til det andre møtet. Vi sender en takkemelding til resten av dem for å delta i prosessen.

4
ANSATTES KONTRAKT

En ansatt i Amploy HR-avdeling, som gjennomførte det første intervjuet og en direkte veileder fra selskapet der kandidatene skal jobbe er til stede under det andre møtet.

Under dette intervjuet presenteres et jobbtilbud og kontrakten signeres.

BESTILL EN ANSATT

BESKRIV HVEM DU LETER ETTER

Sted

Hvor kan du finne oss?

ta kontakt med!

Send oss ​​en melding

Eier

David Maskell

+47 913 86 336
Direktør

Petter Kraszewski

+47 468 08 959
Administrasjon

Marek Marszalek

+47 900 98 109
Konsulent

Aina Hadland

+47 902 80 279
Administrasjon

Rafal Kraszewski

+47 467 07 121
Vi venter på bestillingen din

Kontakt Oss!

Vi hjelper deg med å finne pålitelige medarbeidere som lar deg gjennomføre planene dine og sikre jevn ansettelse. Takket være den erfaringen vi har, vil vi redusere rekrutteringstiden til et minimum. Send oss ​​bestillingen!

Varhaug

Ånestadvegen 14
Åpen 8:00-16:00
+47 468 08 959
Org.nr 918 697 780

Polska

Ånestadvegen 14
Åpen 8:00-16:00
+47 468 08 959
Org.nr 918 697 780