Produksjonsarbeider

Produksjonsarbeider

Produksjonsarbeider

Har virksomheten din et akutt behov for en produksjonsarbeider i Norge? Da kan du legge inn et rekrutteringsoppdrag hos vårt bemanningsbyrå. Vi verifiserer alle kandidater som ønsker å jobbe for deg. Vi sjekker deres erfaring og kompetanser, forsikrer oss om de er klare for å påta seg oppgaver i en bestemt stilling. Vi samarbeider ved rekruttering av lederskap til produksjonsbedrifter i:

  • Stavanger / Sandnes,
  • Haugesund,
  • Bryne,
  • Egersund.

Produksjonsarbeidere som passer for din bedrift

Vi håndplukker kandidater som ønsker seg jobb som produksjonsarbeidere i Norge, og som har god fysisk helse, men også kompetanser nødvendige for at arbeidsplikter utføres på en effektiv og pålitelig måte. Vi sjekker deres erfaring fra lignende stillinger og forsikrer oss at de vet hva som forventes av dem.

La oss få tak i fagarbeidere for deg, slik at du ikke ender opp med tilfeldige ansatte. Vi tilbyr hjelp med rekruttering av fagarbeidere som ser etter en pålitelig arbeidsgiver. De gjør full innsats i oppgaven de pålegges. Vi ser etter punktuelle personer med høye kompetanser, klare til å ytepåhøyeste nivå, uavhengig av bransjen.

Vi sjekker deres erfaring og forberedelse til arbeid etter bedriftens retningslinjer og ved å basere på våre egne prosedyrer. Av hensyn til type av din virksomhet kan økt antall produksjonsarbeidere være aktuelt på et bestemt tidspunkt, og teamet vårt gjør alt de kan for å finne arbeiderne for deg - det er bare å kontakte oss!

Rekrutteringsprosess

Hvordan går den?

1
MELDING OM ETTERSPØRSEL ETTER ANSATTE

La oss starte med dette: vennligst fyll ut skjemaet nedenfor (nederste del av fanen Firma). Beskriv hvem du leter etter og etter hvilken stilling. Deretter vil vi invitere interesserte kandidater til å sende inn en søknad eller til å registrere seg i søknadsskjemaet til databasen vår. Alternativt kan du kontakte oss på telefon eller e-post.

2
EN SMAL SIRKEL AV SØK OG INTERVJUER

På dette stadiet analyserer vi de innsamlede søknadene på Amploy. Jeg velger den første gruppen av kandidater som vi ringer til med en invitasjon til et intervju gjennomført av en Amploy-rekrutterer. Hensikten med intervjuet er å fullføre de innsendte dokumentene og bli kjent med søkerne. Takket være dette vet vi hvilke kandidater som har de beste forutsetninger for å jobbe i en gitt stilling. Under intervjuet blir søkere kjent med selskapet og får mer detaljert informasjon om omfanget av sine fremtidige oppgaver.

3
UTVALG FRA KANDIDATBIBLIOTEKET

Vi kontakter alle vi intervjuet for første gang. Mennesker som har kompetanse, tilsvarer neste rekrutteringsfaser er invitert til det andre møtet. Vi sender en takkemelding til resten av dem for å delta i prosessen.

4
ANSATTES KONTRAKT

En ansatt i Amploy HR-avdeling, som gjennomførte det første intervjuet og en direkte veileder fra selskapet der kandidatene skal jobbe er til stede under det andre møtet.

Under dette intervjuet presenteres et jobbtilbud og kontrakten signeres.

BESTILL EN ANSATT

BESKRIV HVEM DU LETER ETTER

Sted

Hvor kan du finne oss?

ta kontakt med!

Send oss ​​en melding

Eier

David Maskell

+47 913 86 336
Direktør

Petter Kraszewski

+47 468 08 959
Administrasjon

Marek Marszalek

+47 900 98 109
Konsulent

Aina Hadland

+47 902 80 279
Administrasjon

Rafal Kraszewski

+47 467 07 121
Vi venter på bestillingen din

Kontakt Oss!

Vi hjelper deg med å finne pålitelige medarbeidere som lar deg gjennomføre planene dine og sikre jevn ansettelse. Takket være den erfaringen vi har, vil vi redusere rekrutteringstiden til et minimum. Send oss ​​bestillingen!

Varhaug

Ånestadvegen 14
Åpen 8:00-16:00
+47 468 08 959
Org.nr 918 697 780

Polska

Ånestadvegen 14
Åpen 8:00-16:00
+47 468 08 959
Org.nr 918 697 780