Produksjon

Produksjon

Produksjon

Ser du etter kvalifiserte og utprøvde produksjonsarbeidere? Dersom du driver en virksomhet i Stavanger / Sandnes, Haugesund, Bryne eller Egersund, kan vi rekruttere for deg hvilket som helst antall personer som er forberedt for å påta seg plikter knyttet til bestemte stillinger. Uavhengig av type produksjonsvirksomhet, kan vi komplettere et team som preges av høy arbeidsmoral og fyller oppdragsgiverens forventninger.

Kompetente produksjonsarbeidere

Vi er inneforstått med at produksjon krever høyt arbeidstempo, mye fysisk styrke, pålitelighet og evne til å forbedre kompetansen på en kort tid. 6 Med dette i bakhodet rekrutterer vi arbeidere som er klare for å påta seg oppgaver i en bestemt bedrift. For å sikre høy effektivitet, er det viktig å ansette profesjonelle fagarbeidere som følger tidsplanen og er motivert til å fullføre alle oppgaver de blir pålagt.

 Under rekrutteringsprosessen verifiserer vi kandidatenes erfaring og kompetanser som vitner om riktig forberedelse til arbeid på stillingen som skal bemannes i din virksomhet. På den måten kan du være sikker på at du får de beste fagarbeidere som får vår profesjonelle støtte i arbeidsrådgiving.

Ta kontakt med oss dersom du søker produksjonsarbeidere i:

  • Stavanger / Sandnes,
  • Haugesund,
  • Bryne,
  • Egersund.

Din produksjonsvirksomhet vinner på å ansette kvalifiserte fagarbeidere som kan påta seg bestemte oppgaver, som er håndplukket og verifisert av et profesjonelt bemanningsbyrå.

Rekrutteringsprosess

Hvordan går den?

1
MELDING OM ETTERSPØRSEL ETTER ANSATTE

La oss starte med dette: vennligst fyll ut skjemaet nedenfor (nederste del av fanen Firma). Beskriv hvem du leter etter og etter hvilken stilling. Deretter vil vi invitere interesserte kandidater til å sende inn en søknad eller til å registrere seg i søknadsskjemaet til databasen vår. Alternativt kan du kontakte oss på telefon eller e-post.

2
EN SMAL SIRKEL AV SØK OG INTERVJUER

På dette stadiet analyserer vi de innsamlede søknadene på Amploy. Jeg velger den første gruppen av kandidater som vi ringer til med en invitasjon til et intervju gjennomført av en Amploy-rekrutterer. Hensikten med intervjuet er å fullføre de innsendte dokumentene og bli kjent med søkerne. Takket være dette vet vi hvilke kandidater som har de beste forutsetninger for å jobbe i en gitt stilling. Under intervjuet blir søkere kjent med selskapet og får mer detaljert informasjon om omfanget av sine fremtidige oppgaver.

3
UTVALG FRA KANDIDATBIBLIOTEKET

Vi kontakter alle vi intervjuet for første gang. Mennesker som har kompetanse, tilsvarer neste rekrutteringsfaser er invitert til det andre møtet. Vi sender en takkemelding til resten av dem for å delta i prosessen.

4
ANSATTES KONTRAKT

En ansatt i Amploy HR-avdeling, som gjennomførte det første intervjuet og en direkte veileder fra selskapet der kandidatene skal jobbe er til stede under det andre møtet.

Under dette intervjuet presenteres et jobbtilbud og kontrakten signeres.

BESTILL EN ANSATT

BESKRIV HVEM DU LETER ETTER

Sted

Hvor kan du finne oss?

ta kontakt med!

Send oss ​​en melding

Eier

David Maskell

+47 913 86 336
Direktør

Petter Kraszewski

+47 468 08 959
Administrasjon

Marek Marszalek

+47 900 98 109
Konsulent

Aina Hadland

+47 902 80 279
Administrasjon

Rafal Kraszewski

+47 467 07 121
Vi venter på bestillingen din

Kontakt Oss!

Vi hjelper deg med å finne pålitelige medarbeidere som lar deg gjennomføre planene dine og sikre jevn ansettelse. Takket være den erfaringen vi har, vil vi redusere rekrutteringstiden til et minimum. Send oss ​​bestillingen!

Varhaug

Ånestadvegen 14
Åpen 8:00-16:00
+47 468 08 959
Org.nr 918 697 780

Polska

Ånestadvegen 14
Åpen 8:00-16:00
+47 468 08 959
Org.nr 918 697 780