Pølsemaker

Pølsemaker

Pølsemaker

Arbeid på et kjøttprosesseringsanlegg, som er forbundet bl. a. med produksjon av ulike slags kjøttpålegg og pølser, er usedvanlig krevende. Personer som blir ansatt på sånne anlegg bør kjennetegnes bl. a. av veldig høyt utviklede håndverksevner, veldig god kondisjon og motstandsdyktighet mot stress. Hvis du har ledige stillinger på firmaet ditt og leter etter høykvalifiserte spesialister, som f.eks. pølsemaker, ta kontakt med Amploy alt i dag. Bemanningsbyrået vårt samarbeider med næringsdrivende som virker i Norge, inkludert sånne byer som Stavanger/Sandnes, Haugesund, Bryne og Egersund.

Vi har en enorm erfaring i rekruttering av ansatte til kjøttprosesseringsanlegg i Polen og England. Derfor kjenner vi utmerket behov innenfor denne bransjen og vi vet hvordan vi effektivt kan gjennomføre rekrutteringsprosessen. I forbindelse med rekruttering benytter vi våre egne løsninger, som vi har testet mange ganger. På den måten er vi i stand til å velge blant alle kandidater personer som ideelt oppfyller oppdragsgiverens kriterier. Vi vil finne for deg de beste pølsemakerne, som vil utføre alle sine plikter i stillingen på en pålitelig måte, og bidra til utvikling av firmaet ditt!

Bortsett fra å rekruttere ansatte, kan vi også ta oss av plikter forbundet med deres ansettelse. Vi rekvirerer legeundersøkelser, forbereder nødvendig dokumentasjon, ordner innkvartering og organiserer transport. Ta kontakt med en rådgiver ved Amploy bemanningsbyrå alt i dag, og bli kjent med hele tilbudet som rettes til kjøttprosesseringsanlegg.

Rekrutteringsprosess

Hvordan går den?

1
MELDING OM ETTERSPØRSEL ETTER ANSATTE

La oss starte med dette: vennligst fyll ut skjemaet nedenfor (nederste del av fanen Firma). Beskriv hvem du leter etter og etter hvilken stilling. Deretter vil vi invitere interesserte kandidater til å sende inn en søknad eller til å registrere seg i søknadsskjemaet til databasen vår. Alternativt kan du kontakte oss på telefon eller e-post.

2
EN SMAL SIRKEL AV SØK OG INTERVJUER

På dette stadiet analyserer vi de innsamlede søknadene på Amploy. Jeg velger den første gruppen av kandidater som vi ringer til med en invitasjon til et intervju gjennomført av en Amploy-rekrutterer. Hensikten med intervjuet er å fullføre de innsendte dokumentene og bli kjent med søkerne. Takket være dette vet vi hvilke kandidater som har de beste forutsetninger for å jobbe i en gitt stilling. Under intervjuet blir søkere kjent med selskapet og får mer detaljert informasjon om omfanget av sine fremtidige oppgaver.

3
UTVALG FRA KANDIDATBIBLIOTEKET

Vi kontakter alle vi intervjuet for første gang. Mennesker som har kompetanse, tilsvarer neste rekrutteringsfaser er invitert til det andre møtet. Vi sender en takkemelding til resten av dem for å delta i prosessen.

4
ANSATTES KONTRAKT

En ansatt i Amploy HR-avdeling, som gjennomførte det første intervjuet og en direkte veileder fra selskapet der kandidatene skal jobbe er til stede under det andre møtet.

Under dette intervjuet presenteres et jobbtilbud og kontrakten signeres.

BESTILL EN ANSATT

BESKRIV HVEM DU LETER ETTER

Sted

Hvor kan du finne oss?

ta kontakt med!

Send oss ​​en melding

Eier

David Maskell

+47 913 86 336
Direktør

Petter Kraszewski

+47 468 08 959
Administrasjon

Marek Marszalek

+47 900 98 109
Konsulent

Aina Hadland

+47 902 80 279
Administrasjon

Rafal Kraszewski

+47 467 07 121
Vi venter på bestillingen din

Kontakt Oss!

Vi hjelper deg med å finne pålitelige medarbeidere som lar deg gjennomføre planene dine og sikre jevn ansettelse. Takket være den erfaringen vi har, vil vi redusere rekrutteringstiden til et minimum. Send oss ​​bestillingen!

Varhaug

Ånestadvegen 14
Åpen 8:00-16:00
+47 468 08 959
Org.nr 918 697 780

Polska

Ånestadvegen 14
Åpen 8:00-16:00
+47 468 08 959
Org.nr 918 697 780