Omsorg for husdyr

Omsorg for husdyr

Omsorg for husdyr

Ansatte ved husdyranlegg bør være motstandsdyktige mot en langvarig, intensiv fysisk anstrengelse. Det kreves også at de har veldig høye kompetanser, spesielt når de utøver direkte omsorg for dyr. Av den grunn er det verdt å la spesialister finne ansatte til sånne stillinger - ta kontakt med vårt bemanningsbyrå, Amploy! Vi er veldig aktive i Norge, og rekrutterer personer til å arbeide med husdyrhold bl.a. i:

  • Stavanger/Sandnes,
  • Haugesund,
  • Bryne,
  • Egersund.

Vi vil finne de beste ansatte til omsorg for dyr!
Det er nok at du presenterer for oss dine forventninger forbundet med bemanning, og vi vil finne for deg de beste spesialistene i sitt fag. Det som er vår store fordel, er bl. a. at vi kjenner dyreholdsbransjen veldig godt. Dette fordi vi i mange år har drevet med rekruttering av ansatte til firmaer som virker i denne bransjen i Polen og Storbritannia. Kandidater som søker den bestemte stillingen går hos oss gjennom en veldig presist utarbeidet rekrutteringsprosess. På oppdrag fra næringsdrivende kan vi samle et personale, som vil utføre sine plikter både pålitelig og profesjonelt, og bidra dermed til utvikling av firmaet.

Hvis du altså driver virksomhet innen husdyrhold i Norge og ønsker at omsorg for husdyr blir utført av høykvalifiserte ansatte, ta kontakt med oss. Ta kontakt med en rådgiver ved Amploy bemanningsbyrå, som vil presentere våre tjenester og, fremfor alt, bli grundig kjent med dine forventninger.

Rekrutteringsprosess

Hvordan går den?

1
MELDING OM ETTERSPØRSEL ETTER ANSATTE

La oss starte med dette: vennligst fyll ut skjemaet nedenfor (nederste del av fanen Firma). Beskriv hvem du leter etter og etter hvilken stilling. Deretter vil vi invitere interesserte kandidater til å sende inn en søknad eller til å registrere seg i søknadsskjemaet til databasen vår. Alternativt kan du kontakte oss på telefon eller e-post.

2
EN SMAL SIRKEL AV SØK OG INTERVJUER

På dette stadiet analyserer vi de innsamlede søknadene på Amploy. Jeg velger den første gruppen av kandidater som vi ringer til med en invitasjon til et intervju gjennomført av en Amploy-rekrutterer. Hensikten med intervjuet er å fullføre de innsendte dokumentene og bli kjent med søkerne. Takket være dette vet vi hvilke kandidater som har de beste forutsetninger for å jobbe i en gitt stilling. Under intervjuet blir søkere kjent med selskapet og får mer detaljert informasjon om omfanget av sine fremtidige oppgaver.

3
UTVALG FRA KANDIDATBIBLIOTEKET

Vi kontakter alle vi intervjuet for første gang. Mennesker som har kompetanse, tilsvarer neste rekrutteringsfaser er invitert til det andre møtet. Vi sender en takkemelding til resten av dem for å delta i prosessen.

4
ANSATTES KONTRAKT

En ansatt i Amploy HR-avdeling, som gjennomførte det første intervjuet og en direkte veileder fra selskapet der kandidatene skal jobbe er til stede under det andre møtet.

Under dette intervjuet presenteres et jobbtilbud og kontrakten signeres.

BESTILL EN ANSATT

BESKRIV HVEM DU LETER ETTER

Sted

Hvor kan du finne oss?

ta kontakt med!

Send oss ​​en melding

Eier

David Maskell

+47 913 86 336
Direktør

Petter Kraszewski

+47 468 08 959
Administrasjon

Marek Marszalek

+47 900 98 109
Konsulent

Aina Hadland

+47 902 80 279
Administrasjon

Rafal Kraszewski

+47 467 07 121
Vi venter på bestillingen din

Kontakt Oss!

Vi hjelper deg med å finne pålitelige medarbeidere som lar deg gjennomføre planene dine og sikre jevn ansettelse. Takket være den erfaringen vi har, vil vi redusere rekrutteringstiden til et minimum. Send oss ​​bestillingen!

Varhaug

Ånestadvegen 14
Åpen 8:00-16:00
+47 468 08 959
Org.nr 918 697 780

Polska

Ånestadvegen 14
Åpen 8:00-16:00
+47 468 08 959
Org.nr 918 697 780