Maskinoperatør

Maskinist

Maskinoperatør

Ser du etter en utprøvd, kompetent kandidat til stilling som maskinoperatør til din bedrift? Er du bekymret for at kandidater som melder seg mangler kvalifikasjoner til å påta seg en viktig rolle i produksjonsprosessen? I så fall, gjør deg kjent med vårt tilbud - vårt bemanningsbyrå handler raskt og effektivt for å rekruttere de beste kandidater til arbeid i:

  • Stavanger / Sandnes,
  • Haugesund,
  • Bryne,
  • Egersund.

Uavhengig av om du trenger en fagarbeider eller et helt team av maskinoperatører, finner vi de beste fagarbeidere for deg. Vi driver med rekruttering, og tar oss av grunnleggende formaliteter i forbindelse med prosessen, inkludert ansettelse. Vi håndplukker egnede kandidater med riktige kvalifikasjoner til å utføre oppgaver du trenger dem til.

Vi rekrutterer erfarne maskinoperatører

Dersom din bedrift har behov for en maskinoperatør som har både erfaring med å bruke maskiner, og nødvendige sertifikater og kursattester, er det bare å kontakte vårt bemanningsbyrå. Når vi har lært hva slags arbeider du trenger til bedriften, setter i gang en effektiv rekrutteringsprosess med å håndplukke kandidater. Av kandidatene for dinbedrift forventer vi profesjonalisme, punktlighet og vilje til å satse fullt.

Vi er i stand til å finne personer til ledig stilling uavhengig av bransjen. Det er viktig for oss at det er både arbeidsgivere og arbeidstakere som benytter seg av våre faglige tjenester - det er bare å ta kontakt.

Rekrutteringsprosess

Hvordan går den?

1
MELDING OM ETTERSPØRSEL ETTER ANSATTE

La oss starte med dette: vennligst fyll ut skjemaet nedenfor (nederste del av fanen Firma). Beskriv hvem du leter etter og etter hvilken stilling. Deretter vil vi invitere interesserte kandidater til å sende inn en søknad eller til å registrere seg i søknadsskjemaet til databasen vår. Alternativt kan du kontakte oss på telefon eller e-post.

2
EN SMAL SIRKEL AV SØK OG INTERVJUER

På dette stadiet analyserer vi de innsamlede søknadene på Amploy. Jeg velger den første gruppen av kandidater som vi ringer til med en invitasjon til et intervju gjennomført av en Amploy-rekrutterer. Hensikten med intervjuet er å fullføre de innsendte dokumentene og bli kjent med søkerne. Takket være dette vet vi hvilke kandidater som har de beste forutsetninger for å jobbe i en gitt stilling. Under intervjuet blir søkere kjent med selskapet og får mer detaljert informasjon om omfanget av sine fremtidige oppgaver.

3
UTVALG FRA KANDIDATBIBLIOTEKET

Vi kontakter alle vi intervjuet for første gang. Mennesker som har kompetanse, tilsvarer neste rekrutteringsfaser er invitert til det andre møtet. Vi sender en takkemelding til resten av dem for å delta i prosessen.

4
ANSATTES KONTRAKT

En ansatt i Amploy HR-avdeling, som gjennomførte det første intervjuet og en direkte veileder fra selskapet der kandidatene skal jobbe er til stede under det andre møtet.

Under dette intervjuet presenteres et jobbtilbud og kontrakten signeres.

BESTILL EN ANSATT

BESKRIV HVEM DU LETER ETTER

Sted

Hvor kan du finne oss?

ta kontakt med!

Send oss ​​en melding

Eier

David Maskell

+47 913 86 336
Direktør

Petter Kraszewski

+47 468 08 959
Administrasjon

Marek Marszalek

+47 900 98 109
Konsulent

Aina Hadland

+47 902 80 279
Administrasjon

Rafal Kraszewski

+47 467 07 121
Vi venter på bestillingen din

Kontakt Oss!

Vi hjelper deg med å finne pålitelige medarbeidere som lar deg gjennomføre planene dine og sikre jevn ansettelse. Takket være den erfaringen vi har, vil vi redusere rekrutteringstiden til et minimum. Send oss ​​bestillingen!

Varhaug

Ånestadvegen 14
Åpen 8:00-16:00
+47 468 08 959
Org.nr 918 697 780

Polska

Ånestadvegen 14
Åpen 8:00-16:00
+47 468 08 959
Org.nr 918 697 780