Rengjøring av husdyrrom

Rengjøring av husdyrrom

Rengjøring av husdyrrom

Hvis du driver et husdyrhold, er det forbundet med mange plikter, inkludert bl.a. stadig behov for å sørge for renhet på husdyrbygg. Hvis du ønsker å ansette personer til å rengjøre sånne bygninger i Norge, ta kontakt med Amploy. Benytt tjenester til bemanningsbyrået som har en enorm erfaring i landbruksbransjen, oppnådd ved å rekruttere ansatte bl.a. til husdyranlegg i Polen og England.

Vi er helt klar over at arbeid forbundet med vask av husdyrbygg er usedvanlig krevende. Personalet som utfører dette arbeidet, bør være godt forberedt på en stor fysisk belastning og ha adekvate, nødvendige kompetanser. Vi vil skaffe deg nettopp sånne høykvalifiserte ansatte takket være en adekvat forberedt rekrutteringsprosedyre, som vi selv har utarbeidet. Vi er i stand til å utføre oppdrag for enhver næringsdrivende, uavhengig av hans behov og hvilke oppgaver rengjøring på et gårdsanlegg vil være forbundet med. Vi lar deg spare tid, og i tillegg kan du være sikker på at alle pålagte oppgaver blir utført pålitelig.

Bemanningsbyrået vårt, Amploy, yter tjenester for næringsdrivende som driver husdyrhold og virker i sånne byer som bl.a.:

  • Stavanger/Sandnes,
  • Haugesund,
  • Bryne,
  • Egersund.

Hvis du ønsker å finne ut mer om prosessen for rekruttering av ansatte til rengjøring på et gårdsanlegg, ta kontakt med vår rådgiver alt i dag. Vi tar en individuell tilnærming til ethvert oppdrag samtidig som vi tilpasser oss fleksibelt til næringsdrivendes behov.

Rekrutteringsprosess

Hvordan går den?

1
MELDING OM ETTERSPØRSEL ETTER ANSATTE

La oss starte med dette: vennligst fyll ut skjemaet nedenfor (nederste del av fanen Firma). Beskriv hvem du leter etter og etter hvilken stilling. Deretter vil vi invitere interesserte kandidater til å sende inn en søknad eller til å registrere seg i søknadsskjemaet til databasen vår. Alternativt kan du kontakte oss på telefon eller e-post.

2
EN SMAL SIRKEL AV SØK OG INTERVJUER

På dette stadiet analyserer vi de innsamlede søknadene på Amploy. Jeg velger den første gruppen av kandidater som vi ringer til med en invitasjon til et intervju gjennomført av en Amploy-rekrutterer. Hensikten med intervjuet er å fullføre de innsendte dokumentene og bli kjent med søkerne. Takket være dette vet vi hvilke kandidater som har de beste forutsetninger for å jobbe i en gitt stilling. Under intervjuet blir søkere kjent med selskapet og får mer detaljert informasjon om omfanget av sine fremtidige oppgaver.

3
UTVALG FRA KANDIDATBIBLIOTEKET

Vi kontakter alle vi intervjuet for første gang. Mennesker som har kompetanse, tilsvarer neste rekrutteringsfaser er invitert til det andre møtet. Vi sender en takkemelding til resten av dem for å delta i prosessen.

4
ANSATTES KONTRAKT

En ansatt i Amploy HR-avdeling, som gjennomførte det første intervjuet og en direkte veileder fra selskapet der kandidatene skal jobbe er til stede under det andre møtet.

Under dette intervjuet presenteres et jobbtilbud og kontrakten signeres.

BESTILL EN ANSATT

BESKRIV HVEM DU LETER ETTER

Sted

Hvor kan du finne oss?

ta kontakt med!

Send oss ​​en melding

Eier

David Maskell

+47 913 86 336
Direktør

Petter Kraszewski

+47 468 08 959
Administrasjon

Marek Marszalek

+47 900 98 109
Konsulent

Aina Hadland

+47 902 80 279
Administrasjon

Rafal Kraszewski

+47 467 07 121
Vi venter på bestillingen din

Kontakt Oss!

Vi hjelper deg med å finne pålitelige medarbeidere som lar deg gjennomføre planene dine og sikre jevn ansettelse. Takket være den erfaringen vi har, vil vi redusere rekrutteringstiden til et minimum. Send oss ​​bestillingen!

Varhaug

Ånestadvegen 14
Åpen 8:00-16:00
+47 468 08 959
Org.nr 918 697 780

Polska

Ånestadvegen 14
Åpen 8:00-16:00
+47 468 08 959
Org.nr 918 697 780