Landbrukstjenester

Landbrukstjenester

Landbrukstjenester

Som spesialister i landbruksbransjen, kan vi tilby en helhetlig støtte til utvikling av din gård! Ta kontakt med Amploy og benytt våre landbrukstjenester alt i dag. Hva kan du oppnå? Tilgang til høykvalifiserte ansatte som vil la deg utføre alt arbeid til rett tid, samtidig som du kan være sikker på at oppgaver blir gjennomført pålitelig og, fremfor alt, profesjonelt. Vi vil finne personer hvis kompetanser stemmer med dine forventninger og omfanget av pålagte plikter. Vi har en mangeårig erfaring i denne bransjen og samarbeider med gårder i sånne norske byer som Stavanger/Sandnes, Haugesund, Bryne og Egersund. I tillegg ansetter vi personer som utfører arbeid i landbruket i England og Storbritannia.

Bredt utvalg av landbrukstjenester

Vi kan finne ansatte til din gård, uavhengig av om du spesialiserer deg på plantedyrking eller dyrehold. Vi tilbyr komplekse landbrukstjenester og ansetter erfarne personer til å utføre oppgaver som bl. a. er forbundet med:

  • kultiveringsaktiviteter,
  • drift av spesialistmaskiner,
  • rengjøring og desinfisering av husdyrbygg,
  • høsting av frukt eller grønnsaker,
  • omsorg for husdyr,

og mange andre.

Amploy er i stand til å oppfylle forventninger til enhver oppdragsgiver ved å ansette det beste personalet, som vil gjøre det mye enklere å drive en gård. Ønsker du å bli kjent med hele omfanget av landbrukstjenester som vi tilbyr? Ta kontakt med vår rådgiver, som vil svare på dine spørsmål og forberede en individuell prisvurdering!

Rekrutteringsprosess

Hvordan går den?

1
MELDING OM ETTERSPØRSEL ETTER ANSATTE

La oss starte med dette: vennligst fyll ut skjemaet nedenfor (nederste del av fanen Firma). Beskriv hvem du leter etter og etter hvilken stilling. Deretter vil vi invitere interesserte kandidater til å sende inn en søknad eller til å registrere seg i søknadsskjemaet til databasen vår. Alternativt kan du kontakte oss på telefon eller e-post.

2
EN SMAL SIRKEL AV SØK OG INTERVJUER

På dette stadiet analyserer vi de innsamlede søknadene på Amploy. Jeg velger den første gruppen av kandidater som vi ringer til med en invitasjon til et intervju gjennomført av en Amploy-rekrutterer. Hensikten med intervjuet er å fullføre de innsendte dokumentene og bli kjent med søkerne. Takket være dette vet vi hvilke kandidater som har de beste forutsetninger for å jobbe i en gitt stilling. Under intervjuet blir søkere kjent med selskapet og får mer detaljert informasjon om omfanget av sine fremtidige oppgaver.

3
UTVALG FRA KANDIDATBIBLIOTEKET

Vi kontakter alle vi intervjuet for første gang. Mennesker som har kompetanse, tilsvarer neste rekrutteringsfaser er invitert til det andre møtet. Vi sender en takkemelding til resten av dem for å delta i prosessen.

4
ANSATTES KONTRAKT

En ansatt i Amploy HR-avdeling, som gjennomførte det første intervjuet og en direkte veileder fra selskapet der kandidatene skal jobbe er til stede under det andre møtet.

Under dette intervjuet presenteres et jobbtilbud og kontrakten signeres.

BESTILL EN ANSATT

BESKRIV HVEM DU LETER ETTER

Sted

Hvor kan du finne oss?

ta kontakt med!

Send oss ​​en melding

Eier

David Maskell

+47 913 86 336
Direktør

Petter Kraszewski

+47 468 08 959
Administrasjon

Marek Marszalek

+47 900 98 109
Konsulent

Aina Hadland

+47 902 80 279
Administrasjon

Rafal Kraszewski

+47 467 07 121
Vi venter på bestillingen din

Kontakt Oss!

Vi hjelper deg med å finne pålitelige medarbeidere som lar deg gjennomføre planene dine og sikre jevn ansettelse. Takket være den erfaringen vi har, vil vi redusere rekrutteringstiden til et minimum. Send oss ​​bestillingen!

Varhaug

Ånestadvegen 14
Åpen 8:00-16:00
+47 468 08 959
Org.nr 918 697 780

Polska

Ånestadvegen 14
Åpen 8:00-16:00
+47 468 08 959
Org.nr 918 697 780