Landbruksnæring

Landbruksnæring

Landbruksnæring

Ved å satse på våre tjenester, kan du være sikker på at oppgaver du pålegger oss, skal utføres av nøyaktig plukket personell. Arbeidere har spesialistkvalifikasjoner og kunnskap som gjør at de utfører sine plikter på en profesjonell, nøyaktig måte som er i tråd med dine forventninger.  Vi er inneforstått med hvor vanskelig landbruk er, så vi konsentrerer oss om kandidatenes kvalifikasjoner og plukker kun de som er pålitelige og har god fysisk helse. På den måten får du fagarbeidere som tåler krevende arbeid med dyr, jorddyrkning og høsting.

Landbruksarbeidere - Skaff deg arbeidere til landbruk

Erfaring og praktiske ferdigheter er like viktige, derfor rekrutterer vi arbeidere til landbruk som har gode referanser og erfaring med å jobbe i landbruk og dyreavl. Ved å velge våre tjenester, får du en omfattende støtte til arbeid med landbruksmaskiner eller -kjøretøy. Du får også hjelp med daglig stell og mer omfattende ryddearbeider og desinfisering.

Våre erfarne arbeidere til landbruk leveres til Stavanger/Sandnes, Haugesund, Bryne og Egersund. Dersom du ser etter profesjonell støtte i denne regionen, ta gjerne kontakt, for å høre om samarbeidsmuligheter med klare og gunstige vilkår. Velg høyeste kvalitet og kvalifikasjoner for at du kan glede deg med flytende aktivitet og orden som gjør gårddriften enklere.

Rekrutteringsprosess

Hvordan går den?

1
MELDING OM ETTERSPØRSEL ETTER ANSATTE

La oss starte med dette: vennligst fyll ut skjemaet nedenfor (nederste del av fanen Firma). Beskriv hvem du leter etter og etter hvilken stilling. Deretter vil vi invitere interesserte kandidater til å sende inn en søknad eller til å registrere seg i søknadsskjemaet til databasen vår. Alternativt kan du kontakte oss på telefon eller e-post.

2
EN SMAL SIRKEL AV SØK OG INTERVJUER

På dette stadiet analyserer vi de innsamlede søknadene på Amploy. Jeg velger den første gruppen av kandidater som vi ringer til med en invitasjon til et intervju gjennomført av en Amploy-rekrutterer. Hensikten med intervjuet er å fullføre de innsendte dokumentene og bli kjent med søkerne. Takket være dette vet vi hvilke kandidater som har de beste forutsetninger for å jobbe i en gitt stilling. Under intervjuet blir søkere kjent med selskapet og får mer detaljert informasjon om omfanget av sine fremtidige oppgaver.

3
UTVALG FRA KANDIDATBIBLIOTEKET

Vi kontakter alle vi intervjuet for første gang. Mennesker som har kompetanse, tilsvarer neste rekrutteringsfaser er invitert til det andre møtet. Vi sender en takkemelding til resten av dem for å delta i prosessen.

4
ANSATTES KONTRAKT

En ansatt i Amploy HR-avdeling, som gjennomførte det første intervjuet og en direkte veileder fra selskapet der kandidatene skal jobbe er til stede under det andre møtet.

Under dette intervjuet presenteres et jobbtilbud og kontrakten signeres.

BESTILL EN ANSATT

BESKRIV HVEM DU LETER ETTER

Sted

Hvor kan du finne oss?

ta kontakt med!

Send oss ​​en melding

Eier

David Maskell

+47 913 86 336
Direktør

Petter Kraszewski

+47 468 08 959
Administrasjon

Marek Marszalek

+47 900 98 109
Konsulent

Aina Hadland

+47 902 80 279
Administrasjon

Rafal Kraszewski

+47 467 07 121
Vi venter på bestillingen din

Kontakt Oss!

Vi hjelper deg med å finne pålitelige medarbeidere som lar deg gjennomføre planene dine og sikre jevn ansettelse. Takket være den erfaringen vi har, vil vi redusere rekrutteringstiden til et minimum. Send oss ​​bestillingen!

Varhaug

Ånestadvegen 14
Åpen 8:00-16:00
+47 468 08 959
Org.nr 918 697 780

Polska

Ånestadvegen 14
Åpen 8:00-16:00
+47 468 08 959
Org.nr 918 697 780