Lagerhjelp

Lagerhjelp

Lagerhjelp

Driver du et lager, men drukner i arbeidet og trenger akutt hjelp? Strever du med å finne kandidater til en stilling, er det bare å ta kontakt med oss for å få støtten du trenger. Vi driver med rekruttering av arbeidskraft til bedrifter i Stavanger/Sandnes, Haugesund, Bryne og Egersund. Dersom du driver en virksomhet i en av byene fra listen og savner flere arbeidere, har du kommet riktig!

Allsidig lagerhjelp

Når dine ansatte går av med pensjon eller sier opp og de som er igjen klarer seg ikke med arbeidsmengden, blir det nødvendig med nye personer som sikrer lagerhjelp. Men hvordan får man det til? Med vårt firma finner du et svar! Vi er spesialister innen rekruttering av kandidater som matcher definerte kriterier og har passende kvalifikasjoner, sertifikater og personlighetstrekk. Vi støtter virksomheter i deres utvikling ved å sikre dem tilgang til kompetente, motiverte og effektive arbeidere.

Hvis du driver en virksomhet i Stavanger/Sandnes, Haugesund, Bryne eller Egersund og trenger støtte i søk av arbeidere til lagerhjelp, ta kontakt med vårt bemanningsbyrå. Vi garanterer klare, ærlige og gunstige samarbeidsvilkår, uavhengig av om du ønsker å ansette noen i en fast stilling eller for en bestemt tidsperiode.

Rekrutteringsprosess

Hvordan går den?

1
MELDING OM ETTERSPØRSEL ETTER ANSATTE

La oss starte med dette: vennligst fyll ut skjemaet nedenfor (nederste del av fanen Firma). Beskriv hvem du leter etter og etter hvilken stilling. Deretter vil vi invitere interesserte kandidater til å sende inn en søknad eller til å registrere seg i søknadsskjemaet til databasen vår. Alternativt kan du kontakte oss på telefon eller e-post.

2
EN SMAL SIRKEL AV SØK OG INTERVJUER

På dette stadiet analyserer vi de innsamlede søknadene på Amploy. Jeg velger den første gruppen av kandidater som vi ringer til med en invitasjon til et intervju gjennomført av en Amploy-rekrutterer. Hensikten med intervjuet er å fullføre de innsendte dokumentene og bli kjent med søkerne. Takket være dette vet vi hvilke kandidater som har de beste forutsetninger for å jobbe i en gitt stilling. Under intervjuet blir søkere kjent med selskapet og får mer detaljert informasjon om omfanget av sine fremtidige oppgaver.

3
UTVALG FRA KANDIDATBIBLIOTEKET

Vi kontakter alle vi intervjuet for første gang. Mennesker som har kompetanse, tilsvarer neste rekrutteringsfaser er invitert til det andre møtet. Vi sender en takkemelding til resten av dem for å delta i prosessen.

4
ANSATTES KONTRAKT

En ansatt i Amploy HR-avdeling, som gjennomførte det første intervjuet og en direkte veileder fra selskapet der kandidatene skal jobbe er til stede under det andre møtet.

Under dette intervjuet presenteres et jobbtilbud og kontrakten signeres.

BESTILL EN ANSATT

BESKRIV HVEM DU LETER ETTER

Sted

Hvor kan du finne oss?

ta kontakt med!

Send oss ​​en melding

Eier

David Maskell

+47 913 86 336
Direktør

Petter Kraszewski

+47 468 08 959
Administrasjon

Marek Marszalek

+47 900 98 109
Konsulent

Aina Hadland

+47 902 80 279
Administrasjon

Rafal Kraszewski

+47 467 07 121
Vi venter på bestillingen din

Kontakt Oss!

Vi hjelper deg med å finne pålitelige medarbeidere som lar deg gjennomføre planene dine og sikre jevn ansettelse. Takket være den erfaringen vi har, vil vi redusere rekrutteringstiden til et minimum. Send oss ​​bestillingen!

Varhaug

Ånestadvegen 14
Åpen 8:00-16:00
+47 468 08 959
Org.nr 918 697 780

Polska

Ånestadvegen 14
Åpen 8:00-16:00
+47 468 08 959
Org.nr 918 697 780