Kultiveringsaktiviteter

Kultiveringsaktiviteter

Kultiveringsaktiviteter

Som spesialister i landbruksbransjen, yter vi på Amploy helhetlige tjenester innenfor ulike kultiveringsaktiviteter. Vi er aktive bl. a. i sånne norske byer som Stavanger/Sandnes, Haugesund, Bryne eller Egersund. Vi har til vår rådighet et høykvalifisert personale, som gjennomfører selv de mest krevende oppdrag forbundet med landbruksarbeid. Samarbeidet med firmaet vårt vil gjøre det enklere for deg å drive et gårdsanlegg – du kan spare tid, samtidig som du er sikker på at alt kultiveringsarbeid blir fullført til rett tid.

De høykvalifiserte ansatte vil ta seg av alle kultiveringsaktiviteter

Vi ansetter kompetente personer, som har oppnådd erfaring under oppdrag utført bl. a. på polske og britiske gårdsanlegg. Personalet vårt består av mennesker som utmerket vet hvordan man raskt og effektivt gjennomfører alle kultiveringsaktiviteter, uavhengig av deres skala. I Amploy er vi villig til å gjennomføre alle slags landbruksarbeid, inkludert oppgaver som krever spesialistutstyr. Vi har flinke operatører av traktorer, skurtreskere, gravemaskiner og mange andre maskiner.

Finn ut alt i dag, hvor mange fordeler du kan oppnå ved å ansette et team kompetente medarbeidere på gårdsanlegget ditt. Ta kontakt med oss hvis du ønsker å finne ut mer om omfanget av kultiveringsaktiviteter som vi gjennomfører. De profesjonelle rådgiverne våre vil lytte til dine behov, gi deg faglige råd og vurdere prisen på oppdraget ditt. Med oss vil du kunne utvikle dynamisk din business innenfor landbruksbransjen!

Rekrutteringsprosess

Hvordan går den?

1
MELDING OM ETTERSPØRSEL ETTER ANSATTE

La oss starte med dette: vennligst fyll ut skjemaet nedenfor (nederste del av fanen Firma). Beskriv hvem du leter etter og etter hvilken stilling. Deretter vil vi invitere interesserte kandidater til å sende inn en søknad eller til å registrere seg i søknadsskjemaet til databasen vår. Alternativt kan du kontakte oss på telefon eller e-post.

2
EN SMAL SIRKEL AV SØK OG INTERVJUER

På dette stadiet analyserer vi de innsamlede søknadene på Amploy. Jeg velger den første gruppen av kandidater som vi ringer til med en invitasjon til et intervju gjennomført av en Amploy-rekrutterer. Hensikten med intervjuet er å fullføre de innsendte dokumentene og bli kjent med søkerne. Takket være dette vet vi hvilke kandidater som har de beste forutsetninger for å jobbe i en gitt stilling. Under intervjuet blir søkere kjent med selskapet og får mer detaljert informasjon om omfanget av sine fremtidige oppgaver.

3
UTVALG FRA KANDIDATBIBLIOTEKET

Vi kontakter alle vi intervjuet for første gang. Mennesker som har kompetanse, tilsvarer neste rekrutteringsfaser er invitert til det andre møtet. Vi sender en takkemelding til resten av dem for å delta i prosessen.

4
ANSATTES KONTRAKT

En ansatt i Amploy HR-avdeling, som gjennomførte det første intervjuet og en direkte veileder fra selskapet der kandidatene skal jobbe er til stede under det andre møtet.

Under dette intervjuet presenteres et jobbtilbud og kontrakten signeres.

BESTILL EN ANSATT

BESKRIV HVEM DU LETER ETTER

Sted

Hvor kan du finne oss?

ta kontakt med!

Send oss ​​en melding

Eier

David Maskell

+47 913 86 336
Direktør

Petter Kraszewski

+47 468 08 959
Administrasjon

Marek Marszalek

+47 900 98 109
Konsulent

Aina Hadland

+47 902 80 279
Administrasjon

Rafal Kraszewski

+47 467 07 121
Vi venter på bestillingen din

Kontakt Oss!

Vi hjelper deg med å finne pålitelige medarbeidere som lar deg gjennomføre planene dine og sikre jevn ansettelse. Takket være den erfaringen vi har, vil vi redusere rekrutteringstiden til et minimum. Send oss ​​bestillingen!

Varhaug

Ånestadvegen 14
Åpen 8:00-16:00
+47 468 08 959
Org.nr 918 697 780

Polska

Ånestadvegen 14
Åpen 8:00-16:00
+47 468 08 959
Org.nr 918 697 780