Kontor vask

Kontor vask

Kontor vask

På hvert kontor er det viktig med orden. Regelmessig renhold og vask av lokaler er nødvendig for optimale arbeidsforhold, og noe som må til for at du kan opptre som en profesjonell og pålitelig bedrift. Dersom du eier kontorlokaler i Stavanger/Sandnes, Haugesund, Bryne eller Egersund og du er på utkikk etter utprøvde arbeidere som yter profesjonell service, ta kontakt med oss. Benytt deg av vårt profesjonelle tilbud som omfatter profesjonell vask, og få glede av å arbeide i rene lokaler.

Med oss blir dine kontorlokaler alltid rene

Vi kjenner godt til spesifikken ved kontorlokaler og bedriftsarealer og deres role, noe som gjør at våre arbeidere utfører oppgaver med stor engasjement og flittighet. De har all nødvendig erfaring og kunnskap om renjøringsutstyr og tilbehør, og kan velge optimale løsninger. Dette sikrer tjenester av aller høyeste kvalitet og plettfri orden i dine lokaler. Våre høyt kvalifiserte og spreke arbeidere kan også påta seg kontorvask med et større areal eller rom innredet med teknologisk utstyr som må behandles med omhu. Den høye kvaliteten på tjenester vi tilbyr sikres også av de mest effektive og tilpassede rengjøringsmidler vi bruker.

Bestill kontorvask hos de profesjonelle og få klare samarbeidsvilkår, fleksibel tidsplan, individuell behandling

Rekrutteringsprosess

Hvordan går den?

1
MELDING OM ETTERSPØRSEL ETTER ANSATTE

La oss starte med dette: vennligst fyll ut skjemaet nedenfor (nederste del av fanen Firma). Beskriv hvem du leter etter og etter hvilken stilling. Deretter vil vi invitere interesserte kandidater til å sende inn en søknad eller til å registrere seg i søknadsskjemaet til databasen vår. Alternativt kan du kontakte oss på telefon eller e-post.

2
EN SMAL SIRKEL AV SØK OG INTERVJUER

På dette stadiet analyserer vi de innsamlede søknadene på Amploy. Jeg velger den første gruppen av kandidater som vi ringer til med en invitasjon til et intervju gjennomført av en Amploy-rekrutterer. Hensikten med intervjuet er å fullføre de innsendte dokumentene og bli kjent med søkerne. Takket være dette vet vi hvilke kandidater som har de beste forutsetninger for å jobbe i en gitt stilling. Under intervjuet blir søkere kjent med selskapet og får mer detaljert informasjon om omfanget av sine fremtidige oppgaver.

3
UTVALG FRA KANDIDATBIBLIOTEKET

Vi kontakter alle vi intervjuet for første gang. Mennesker som har kompetanse, tilsvarer neste rekrutteringsfaser er invitert til det andre møtet. Vi sender en takkemelding til resten av dem for å delta i prosessen.

4
ANSATTES KONTRAKT

En ansatt i Amploy HR-avdeling, som gjennomførte det første intervjuet og en direkte veileder fra selskapet der kandidatene skal jobbe er til stede under det andre møtet.

Under dette intervjuet presenteres et jobbtilbud og kontrakten signeres.

BESTILL EN ANSATT

BESKRIV HVEM DU LETER ETTER

Sted

Hvor kan du finne oss?

ta kontakt med!

Send oss ​​en melding

Eier

David Maskell

+47 913 86 336
Direktør

Petter Kraszewski

+47 468 08 959
Administrasjon

Marek Marszalek

+47 900 98 109
Konsulent

Aina Hadland

+47 902 80 279
Administrasjon

Rafal Kraszewski

+47 467 07 121
Vi venter på bestillingen din

Kontakt Oss!

Vi hjelper deg med å finne pålitelige medarbeidere som lar deg gjennomføre planene dine og sikre jevn ansettelse. Takket være den erfaringen vi har, vil vi redusere rekrutteringstiden til et minimum. Send oss ​​bestillingen!

Varhaug

Ånestadvegen 14
Åpen 8:00-16:00
+47 468 08 959
Org.nr 918 697 780

Polska

Ånestadvegen 14
Åpen 8:00-16:00
+47 468 08 959
Org.nr 918 697 780