Kjøttskjærere

Kjøttskjærere

Kjøttskjærere

Du driver virksomhet i Norge, er aktiv i kjøttindustrien og søker dyktige, pålitelige ansatte? Benytt tilbudet til Amploy, som er et solid bemanningsbyrå med en mangeårig erfaring. Vi har en enorm base med personer som er villige til å arbeide i dette landet, inkludert slaktere som tar seg bl.a. av kjøttskjæring. Vi tilpasser alltid deres kompetanser til den bestemte stillingens krav. Vi kjenner utmerket behov til bedrifter i matindustrien, fordi vi i mange år har opprettholdt veldig gode relasjoner med store matprodusenter, samtidig som vi har vunnet deres tillit og har hatt et utmerket rykte.

Vi vil sørge for at det er beste, høykvalifiserte spesialister som blir ansatt på ditt firma i kjøttindustrien! I tillegg vil vi ta på oss alle plikter som er forbundet med deres ansettelse. Vi vil gjennomføre profesjonell rekruttering i samsvar med på forhånd avtalte retningslinjer, og vi vil sende de valgte kandidatene til obligatoriske legeundersøkelser. Vi vil forberede dokumenter for ansatte, registrere dem på den lokale etaten, ordne deres innkvartering og ta oss av regnskap, inkludert lønnsoppgjør. Ta kontakt med oss for å bli kjent med hele omfanget av våre tjenester – vi vil tilpasse dem til dine behov!

Hvis du har ledige stillinger og trenger f.eks. en erfaren kjøttskjærer, ta kontakt med Amploy alt i dag. Vi betjener næringsdrivende bl.a. fra sånne norske byer som:

  • Stavanger/Sandnes,
  • Haugesund,
  • Bryne,
  • Egersund.

Med vår hjelp vil du finne ansatte som vil la deg utvikle ditt kjøttprosesseringsanlegg – begynn å samarbeide med det profesjonelle bemanningsbyrået, Amploy.

Rekrutteringsprosess

Hvordan går den?

1
MELDING OM ETTERSPØRSEL ETTER ANSATTE

La oss starte med dette: vennligst fyll ut skjemaet nedenfor (nederste del av fanen Firma). Beskriv hvem du leter etter og etter hvilken stilling. Deretter vil vi invitere interesserte kandidater til å sende inn en søknad eller til å registrere seg i søknadsskjemaet til databasen vår. Alternativt kan du kontakte oss på telefon eller e-post.

2
EN SMAL SIRKEL AV SØK OG INTERVJUER

På dette stadiet analyserer vi de innsamlede søknadene på Amploy. Jeg velger den første gruppen av kandidater som vi ringer til med en invitasjon til et intervju gjennomført av en Amploy-rekrutterer. Hensikten med intervjuet er å fullføre de innsendte dokumentene og bli kjent med søkerne. Takket være dette vet vi hvilke kandidater som har de beste forutsetninger for å jobbe i en gitt stilling. Under intervjuet blir søkere kjent med selskapet og får mer detaljert informasjon om omfanget av sine fremtidige oppgaver.

3
UTVALG FRA KANDIDATBIBLIOTEKET

Vi kontakter alle vi intervjuet for første gang. Mennesker som har kompetanse, tilsvarer neste rekrutteringsfaser er invitert til det andre møtet. Vi sender en takkemelding til resten av dem for å delta i prosessen.

4
ANSATTES KONTRAKT

En ansatt i Amploy HR-avdeling, som gjennomførte det første intervjuet og en direkte veileder fra selskapet der kandidatene skal jobbe er til stede under det andre møtet.

Under dette intervjuet presenteres et jobbtilbud og kontrakten signeres.

BESTILL EN ANSATT

BESKRIV HVEM DU LETER ETTER

Sted

Hvor kan du finne oss?

ta kontakt med!

Send oss ​​en melding

Eier

David Maskell

+47 913 86 336
Direktør

Petter Kraszewski

+47 468 08 959
Administrasjon

Marek Marszalek

+47 900 98 109
Konsulent

Aina Hadland

+47 902 80 279
Administrasjon

Rafal Kraszewski

+47 467 07 121
Vi venter på bestillingen din

Kontakt Oss!

Vi hjelper deg med å finne pålitelige medarbeidere som lar deg gjennomføre planene dine og sikre jevn ansettelse. Takket være den erfaringen vi har, vil vi redusere rekrutteringstiden til et minimum. Send oss ​​bestillingen!

Varhaug

Ånestadvegen 14
Åpen 8:00-16:00
+47 468 08 959
Org.nr 918 697 780

Polska

Ånestadvegen 14
Åpen 8:00-16:00
+47 468 08 959
Org.nr 918 697 780