Kjøttindustri

Kjøttindustri

Kjøttindustri

Vårt bemanningsbyrå tilbyr hjelp med å finne og ansette arbeidere til kjøttindustrien. Vi driver med rekruttering av arbeidere som har stor erfaring i ulike områder, så vi klarer å møte forskjellige krav våre kunder måtte ha. Ansatte ved vårt byrå har også riktige kvalifikasjoner og nødvendig kunnskap, noe som gjør at jobben utføres på en trygg måte og preges av høy kvalitet. Tilbudet gjelder for følgende byer:

  • Stavanger/Sandnes,
  • Haugesund,
  • Bryne,
  • Egersund.

Kjøttindustri (fagarbeidere til kjøttindustrien)

Driver du en virksomhet innen kjøttindustri i denne regionen og ser etter høyt kvalifisert personell til slakting sortering eller partering av kjøtt, ta kontakt med vårt byrå og ta første skritt mot et gunstig samarbeid. Vi lærer om dine behov, plukker optimale kandidater og tar vare på alle formaliteter, som f.eks. personlige mapper eller verifisering og kontroll av gyldighet av dokumentasjonen. Våre arbeidere leverer spesialistservice innen kjøttindustri og innehar alle nødvendige sertifikater, tillatelser og helseattester.

Prøv ut våre spesialister som byr på erfaring, kunnskap, praktiske ferdigheter, og sist men ikke minst høy arbeidsmoral.  De er svært effektive, så du kan være sikker på at de er flittige og pålitelige. Takket være vårt byrå har kjøttindustri sjanser for utvikling og vekst, og din bedrift slipper å tenke på problemer knyttet til manglende arbeidskraft.

Rekrutteringsprosess

Hvordan går den?

1
MELDING OM ETTERSPØRSEL ETTER ANSATTE

La oss starte med dette: vennligst fyll ut skjemaet nedenfor (nederste del av fanen Firma). Beskriv hvem du leter etter og etter hvilken stilling. Deretter vil vi invitere interesserte kandidater til å sende inn en søknad eller til å registrere seg i søknadsskjemaet til databasen vår. Alternativt kan du kontakte oss på telefon eller e-post.

2
EN SMAL SIRKEL AV SØK OG INTERVJUER

På dette stadiet analyserer vi de innsamlede søknadene på Amploy. Jeg velger den første gruppen av kandidater som vi ringer til med en invitasjon til et intervju gjennomført av en Amploy-rekrutterer. Hensikten med intervjuet er å fullføre de innsendte dokumentene og bli kjent med søkerne. Takket være dette vet vi hvilke kandidater som har de beste forutsetninger for å jobbe i en gitt stilling. Under intervjuet blir søkere kjent med selskapet og får mer detaljert informasjon om omfanget av sine fremtidige oppgaver.

3
UTVALG FRA KANDIDATBIBLIOTEKET

Vi kontakter alle vi intervjuet for første gang. Mennesker som har kompetanse, tilsvarer neste rekrutteringsfaser er invitert til det andre møtet. Vi sender en takkemelding til resten av dem for å delta i prosessen.

4
ANSATTES KONTRAKT

En ansatt i Amploy HR-avdeling, som gjennomførte det første intervjuet og en direkte veileder fra selskapet der kandidatene skal jobbe er til stede under det andre møtet.

Under dette intervjuet presenteres et jobbtilbud og kontrakten signeres.

BESTILL EN ANSATT

BESKRIV HVEM DU LETER ETTER

Sted

Hvor kan du finne oss?

ta kontakt med!

Send oss ​​en melding

Eier

David Maskell

+47 913 86 336
Direktør

Petter Kraszewski

+47 468 08 959
Administrasjon

Marek Marszalek

+47 900 98 109
Konsulent

Aina Hadland

+47 902 80 279
Administrasjon

Rafal Kraszewski

+47 467 07 121
Vi venter på bestillingen din

Kontakt Oss!

Vi hjelper deg med å finne pålitelige medarbeidere som lar deg gjennomføre planene dine og sikre jevn ansettelse. Takket være den erfaringen vi har, vil vi redusere rekrutteringstiden til et minimum. Send oss ​​bestillingen!

Varhaug

Ånestadvegen 14
Åpen 8:00-16:00
+47 468 08 959
Org.nr 918 697 780

Polska

Ånestadvegen 14
Åpen 8:00-16:00
+47 468 08 959
Org.nr 918 697 780