Kjøttarbeider

Kjøttarbeider

Kjøttarbeider

Eier du et kjøttprosesseringsanlegg og du mangler tid til å lete etter ansatte på egen hånd? Eller ønsker du kanskje å være sikker på at dine nye ansatte er spesialister, kompetente mennesker, som du kan stole på? Uavhengig av dine behov, blir det best hvis du lar Amploy bemanningsbyrå finne et høykvalifisert personale for deg. Vi samarbeider med næringsdrivende fra Norge og vi er aktive bl.a. i sånne byer som Stavanger/Sandnes, Haugesund, Bryne og Egersund. Ta kontakt med oss alt i dag og beskriv dine forventninger, og vi vil skaffe deg faglig personale til bestemte stillinger!

Vi vil finne de beste ansatte til kjøttanlegget ditt!

Vi har vært aktive på markedet i mange år, derfor vet vi utmerket hvor ulike krav til personellet det stilles i kjøttindustrien. Av den grunn går enhver ansatt hos oss gjennom en rekrutteringsprosedyre som vi selv har utarbeidet og som er tilpasset den bestemte stillingens krav. I tråd med dette formålet benytter vi de beste teknikkene, som har vært testet mange ganger, og vi er i stand til å oppfylle forventninger til selv de mest krevende næringsdrivende. I flere år har vi samarbeidet med mange store norske anlegg som spesialiserer seg på kjøttprosessering, og det er det beste beviset på våre høye kompetanser og effektiv virkning.

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt med rådgivere ved Amploy bemanningsbyrå for å bli kjent med tilbudsdetaljer. Vi er villig til å gjennomføre oppdrag for ethvert firma, uavhengig av oppdragets størrelse og behov for personale.

Rekrutteringsprosess

Hvordan går den?

1
MELDING OM ETTERSPØRSEL ETTER ANSATTE

La oss starte med dette: vennligst fyll ut skjemaet nedenfor (nederste del av fanen Firma). Beskriv hvem du leter etter og etter hvilken stilling. Deretter vil vi invitere interesserte kandidater til å sende inn en søknad eller til å registrere seg i søknadsskjemaet til databasen vår. Alternativt kan du kontakte oss på telefon eller e-post.

2
EN SMAL SIRKEL AV SØK OG INTERVJUER

På dette stadiet analyserer vi de innsamlede søknadene på Amploy. Jeg velger den første gruppen av kandidater som vi ringer til med en invitasjon til et intervju gjennomført av en Amploy-rekrutterer. Hensikten med intervjuet er å fullføre de innsendte dokumentene og bli kjent med søkerne. Takket være dette vet vi hvilke kandidater som har de beste forutsetninger for å jobbe i en gitt stilling. Under intervjuet blir søkere kjent med selskapet og får mer detaljert informasjon om omfanget av sine fremtidige oppgaver.

3
UTVALG FRA KANDIDATBIBLIOTEKET

Vi kontakter alle vi intervjuet for første gang. Mennesker som har kompetanse, tilsvarer neste rekrutteringsfaser er invitert til det andre møtet. Vi sender en takkemelding til resten av dem for å delta i prosessen.

4
ANSATTES KONTRAKT

En ansatt i Amploy HR-avdeling, som gjennomførte det første intervjuet og en direkte veileder fra selskapet der kandidatene skal jobbe er til stede under det andre møtet.

Under dette intervjuet presenteres et jobbtilbud og kontrakten signeres.

BESTILL EN ANSATT

BESKRIV HVEM DU LETER ETTER

Sted

Hvor kan du finne oss?

ta kontakt med!

Send oss ​​en melding

Eier

David Maskell

+47 913 86 336
Direktør

Petter Kraszewski

+47 468 08 959
Administrasjon

Marek Marszalek

+47 900 98 109
Konsulent

Aina Hadland

+47 902 80 279
Administrasjon

Rafal Kraszewski

+47 467 07 121
Vi venter på bestillingen din

Kontakt Oss!

Vi hjelper deg med å finne pålitelige medarbeidere som lar deg gjennomføre planene dine og sikre jevn ansettelse. Takket være den erfaringen vi har, vil vi redusere rekrutteringstiden til et minimum. Send oss ​​bestillingen!

Varhaug

Ånestadvegen 14
Åpen 8:00-16:00
+47 468 08 959
Org.nr 918 697 780

Polska

Ånestadvegen 14
Åpen 8:00-16:00
+47 468 08 959
Org.nr 918 697 780