Innhøsting hjelp

Innhøsting hjelp

Innhøsting hjelp

Driver du en gård i Stavanger/Sandnes, Haugesund, Bryne eller Egersund o ser etter profesjonell hjelp med innhøsting? Mangler du arbeidskraft og vil gjerne ansette personer som sikrer arbeidsflyten og profesjonell hjelp? Da har du kommet riktig. Legger du inn en bestilling hos vårt bemanningsbyrå, får du høyt kvalifiserte arbeidere som kan støtte deg med sesongarbeid som innhøsting av grønnsaker, frukt eller andre avlinger.

Effektiv og profesjonell hjelp med innhøsting

Fagarbeidere vi ansetter har erfaring med landbruk, kjenner til det spesifikke med innhøsting og har god fysisk helse. Dette gjør at de kan gi høykvalitetsstøtte selv ved vanskelige vær- og miljøforhold. Ved å satse på våre arbeidere til hjelp ved innhøsting, kan du være sikker på deres kompetanse, forberedelse og kjennskap til arbeidsspesifikken. Du får garanti på at arbeidere gjør sine arbeidsoppgaver på en effektiv, presis og trygg måte, at de møter frister og innehar alle ferdigheter du forventer. Dette betyr for eksempel betjening av maskiner som brukes ved innhøsting eller andre maskiner og utstyr brukt ved seleksjon eller emballering av frukt og grønnsaker.

Hvis du trenger en profesjonell støtte på dette området, ta kontakt med vårt bemanningsbyrå for å finne ut om samarbeidsmuligheter. I tillegg til profesjonelt personell som sikrer deg hjelp ved innhøsting tilbyr vi klare og gunstige vilkår, individuell tilnærming og rimelige priser.

Rekrutteringsprosess

Hvordan går den?

1
MELDING OM ETTERSPØRSEL ETTER ANSATTE

La oss starte med dette: vennligst fyll ut skjemaet nedenfor (nederste del av fanen Firma). Beskriv hvem du leter etter og etter hvilken stilling. Deretter vil vi invitere interesserte kandidater til å sende inn en søknad eller til å registrere seg i søknadsskjemaet til databasen vår. Alternativt kan du kontakte oss på telefon eller e-post.

2
EN SMAL SIRKEL AV SØK OG INTERVJUER

På dette stadiet analyserer vi de innsamlede søknadene på Amploy. Jeg velger den første gruppen av kandidater som vi ringer til med en invitasjon til et intervju gjennomført av en Amploy-rekrutterer. Hensikten med intervjuet er å fullføre de innsendte dokumentene og bli kjent med søkerne. Takket være dette vet vi hvilke kandidater som har de beste forutsetninger for å jobbe i en gitt stilling. Under intervjuet blir søkere kjent med selskapet og får mer detaljert informasjon om omfanget av sine fremtidige oppgaver.

3
UTVALG FRA KANDIDATBIBLIOTEKET

Vi kontakter alle vi intervjuet for første gang. Mennesker som har kompetanse, tilsvarer neste rekrutteringsfaser er invitert til det andre møtet. Vi sender en takkemelding til resten av dem for å delta i prosessen.

4
ANSATTES KONTRAKT

En ansatt i Amploy HR-avdeling, som gjennomførte det første intervjuet og en direkte veileder fra selskapet der kandidatene skal jobbe er til stede under det andre møtet.

Under dette intervjuet presenteres et jobbtilbud og kontrakten signeres.

BESTILL EN ANSATT

BESKRIV HVEM DU LETER ETTER

Sted

Hvor kan du finne oss?

ta kontakt med!

Send oss ​​en melding

Eier

David Maskell

+47 913 86 336
Direktør

Petter Kraszewski

+47 468 08 959
Administrasjon

Marek Marszalek

+47 900 98 109
Konsulent

Aina Hadland

+47 902 80 279
Administrasjon

Rafal Kraszewski

+47 467 07 121
Vi venter på bestillingen din

Kontakt Oss!

Vi hjelper deg med å finne pålitelige medarbeidere som lar deg gjennomføre planene dine og sikre jevn ansettelse. Takket være den erfaringen vi har, vil vi redusere rekrutteringstiden til et minimum. Send oss ​​bestillingen!

Varhaug

Ånestadvegen 14
Åpen 8:00-16:00
+47 468 08 959
Org.nr 918 697 780

Polska

Ånestadvegen 14
Åpen 8:00-16:00
+47 468 08 959
Org.nr 918 697 780