Industriarbeidere

Industriarbeidere

Industriarbeidere

Er bedriften din på utkikk etter kvalifisert arbeidskraft til stillinger som industriarbeidere? Da er det bare å kontakte vårt bemanningsbyrå og legge inn et rekrutteringsoppdrag hos oss. Vi hjelper bedrifter som holder til i Stavanger / Sandnes, Haugesund, Bryne og Egersund. Driver du en virksomhet i denne regionen? Ta kontakt med oss for å lære om samarbeidsmuligheter. Vi finner både enkelte fagarbeidere og hele team til ulike avdelinger ved din bedrift.

Industriarbeider - profesjonell rekruttering

Kvalifiserte og godt motiverte industriarbeidere er verdifulle fagarbeidere som er vanskelig å få tak i, selv utenfor Norge. Heldigvis finnes det personer her på markedet som innehar riktige kompetanser og som vi kan verifisere umiddelbart. Av arbeidere i denne bransjen forventes det også god fysisk helse, pålitelighet og egenskaper som vitner om at de er profesjonelle. Dette er vi klare over og derfor håndplukker vi kompetente og pålitelige industriarbeidere.

Vi har erfaring med å rekruttere fagarbeidere innen vidt forstått industri. Hvis du da driver en industrivirksomhet, ta kontakt med oss for å lære om samarbeidsmuligheter og finne fagarbeidere med hjelp av vårt bemanningsbyrå. Vi tilbyr full støtte med formaliteter som skal til for at ditt nye team tiltrer jobben snarest mulig. Med vår hjelp finner du arbeidere til alle stillinger, og får satse fullt på å utvikle virksomheten

Rekrutteringsprosess

Hvordan går den?

1
MELDING OM ETTERSPØRSEL ETTER ANSATTE

La oss starte med dette: vennligst fyll ut skjemaet nedenfor (nederste del av fanen Firma). Beskriv hvem du leter etter og etter hvilken stilling. Deretter vil vi invitere interesserte kandidater til å sende inn en søknad eller til å registrere seg i søknadsskjemaet til databasen vår. Alternativt kan du kontakte oss på telefon eller e-post.

2
EN SMAL SIRKEL AV SØK OG INTERVJUER

På dette stadiet analyserer vi de innsamlede søknadene på Amploy. Jeg velger den første gruppen av kandidater som vi ringer til med en invitasjon til et intervju gjennomført av en Amploy-rekrutterer. Hensikten med intervjuet er å fullføre de innsendte dokumentene og bli kjent med søkerne. Takket være dette vet vi hvilke kandidater som har de beste forutsetninger for å jobbe i en gitt stilling. Under intervjuet blir søkere kjent med selskapet og får mer detaljert informasjon om omfanget av sine fremtidige oppgaver.

3
UTVALG FRA KANDIDATBIBLIOTEKET

Vi kontakter alle vi intervjuet for første gang. Mennesker som har kompetanse, tilsvarer neste rekrutteringsfaser er invitert til det andre møtet. Vi sender en takkemelding til resten av dem for å delta i prosessen.

4
ANSATTES KONTRAKT

En ansatt i Amploy HR-avdeling, som gjennomførte det første intervjuet og en direkte veileder fra selskapet der kandidatene skal jobbe er til stede under det andre møtet.

Under dette intervjuet presenteres et jobbtilbud og kontrakten signeres.

BESTILL EN ANSATT

BESKRIV HVEM DU LETER ETTER

Sted

Hvor kan du finne oss?

ta kontakt med!

Send oss ​​en melding

Eier

David Maskell

+47 913 86 336
Direktør

Petter Kraszewski

+47 468 08 959
Administrasjon

Marek Marszalek

+47 900 98 109
Konsulent

Aina Hadland

+47 902 80 279
Administrasjon

Rafal Kraszewski

+47 467 07 121
Vi venter på bestillingen din

Kontakt Oss!

Vi hjelper deg med å finne pålitelige medarbeidere som lar deg gjennomføre planene dine og sikre jevn ansettelse. Takket være den erfaringen vi har, vil vi redusere rekrutteringstiden til et minimum. Send oss ​​bestillingen!

Varhaug

Ånestadvegen 14
Åpen 8:00-16:00
+47 468 08 959
Org.nr 918 697 780

Polska

Ånestadvegen 14
Åpen 8:00-16:00
+47 468 08 959
Org.nr 918 697 780