Husrengjøring

Husrengjøring

Husrengjøring

Har du ikke tid eller orker ikke å vaske i hjemmet? Prøv ut våre profesjonelle tjenester og slipp å gjøre det selv. Våre kvalifiserte arbeidere gjør jobben innen frist og med å ivareta kundens individuelle ønsker. Vi tilbyr tjenester i:

  • Stavanger/Sandnes,
  • Haugesund,
  • Bryne,
  • Egersund.

Vi tilbyr transparente og klare vilkår for tjenester vi yter. Alle formaliteter blir begrenset til de som er strengt nødvendige, noe som gjør at samarbeidet kan starte på dagen. Vårt overordnete formål er best mulige resultater og fornøyde kunder, så vi gjør vårt beste for at beboere kan fungere som vanlig. Er du på utkikk etter et pålitelig firma som kan påta seg renhold i hjemmet til en rimelig pris – ta kontakt med oss for finne ut mer om samarbeidsmuligheter.

Renholdstjenester i private hjem

Hvorfor er nettopp vårt byrå verdt et forsøk? Bl.a. fordi vi ansetter kun kvalifiserte arbeidere med erfaring og all nødvendig kunnskap. Ved å satse på våre arbeidere, får du garanti på tjenester av høyeste kvalitet og sikkerhet. Vi benytter oss kun av de beste rengjøringsmidler som tar knekken på all smuss og samtidig pleier flater de er egnet for. Vi garanterer også pålitelighet og god arbeidsflyt. Samtlige arbeider utføres ved hjelp av moderne utstyr som sikrer høyt arbeidstempo og stor presisjon. Gi oss et oppdrag på å vaske ditt hjem og spar den verdifulle tiden!

Rekrutteringsprosess

Hvordan går den?

1
MELDING OM ETTERSPØRSEL ETTER ANSATTE

La oss starte med dette: vennligst fyll ut skjemaet nedenfor (nederste del av fanen Firma). Beskriv hvem du leter etter og etter hvilken stilling. Deretter vil vi invitere interesserte kandidater til å sende inn en søknad eller til å registrere seg i søknadsskjemaet til databasen vår. Alternativt kan du kontakte oss på telefon eller e-post.

2
EN SMAL SIRKEL AV SØK OG INTERVJUER

På dette stadiet analyserer vi de innsamlede søknadene på Amploy. Jeg velger den første gruppen av kandidater som vi ringer til med en invitasjon til et intervju gjennomført av en Amploy-rekrutterer. Hensikten med intervjuet er å fullføre de innsendte dokumentene og bli kjent med søkerne. Takket være dette vet vi hvilke kandidater som har de beste forutsetninger for å jobbe i en gitt stilling. Under intervjuet blir søkere kjent med selskapet og får mer detaljert informasjon om omfanget av sine fremtidige oppgaver.

3
UTVALG FRA KANDIDATBIBLIOTEKET

Vi kontakter alle vi intervjuet for første gang. Mennesker som har kompetanse, tilsvarer neste rekrutteringsfaser er invitert til det andre møtet. Vi sender en takkemelding til resten av dem for å delta i prosessen.

4
ANSATTES KONTRAKT

En ansatt i Amploy HR-avdeling, som gjennomførte det første intervjuet og en direkte veileder fra selskapet der kandidatene skal jobbe er til stede under det andre møtet.

Under dette intervjuet presenteres et jobbtilbud og kontrakten signeres.

BESTILL EN ANSATT

BESKRIV HVEM DU LETER ETTER

Sted

Hvor kan du finne oss?

ta kontakt med!

Send oss ​​en melding

Eier

David Maskell

+47 913 86 336
Direktør

Petter Kraszewski

+47 468 08 959
Administrasjon

Marek Marszalek

+47 900 98 109
Konsulent

Aina Hadland

+47 902 80 279
Administrasjon

Rafal Kraszewski

+47 467 07 121
Vi venter på bestillingen din

Kontakt Oss!

Vi hjelper deg med å finne pålitelige medarbeidere som lar deg gjennomføre planene dine og sikre jevn ansettelse. Takket være den erfaringen vi har, vil vi redusere rekrutteringstiden til et minimum. Send oss ​​bestillingen!

Varhaug

Ånestadvegen 14
Åpen 8:00-16:00
+47 468 08 959
Org.nr 918 697 780

Polska

Ånestadvegen 14
Åpen 8:00-16:00
+47 468 08 959
Org.nr 918 697 780