Høsting og pakking av grønnsaker og frukt

Høsting og pakking av grønnsaker og frukt

Høsting og pakking av grønnsaker og frukt

Høstetiden er en usedvanlig travel periode på ethvert gårdsanlegg, som ofte ledsages av en behov til å ansette ekstra personer. Det som er viktig, er at personer som er ansvarlig for f.eks. plukking og pakking av frukt, bør være klar til å utføre arbeid i vanskelige forhold, med intensiv fysisk anstrengelse og tidspress. Det er nettopp sånne mennesker som vårt bemanningsbyrå, Amploy, kan hjelpe deg å finne. Vi vil rekruttere personale med kompetanser som oppfyller dine forventninger og som er utmerket forberedt til å utføre bestemte plikter innenfor landbruket.

Vi yter tjenester i Norge og driver med rekruttering på oppdrag fra gårder bl. a. i Stavanger/Sandnes, Haugesund, Bryne og Egersund. Vi rekrutterer også regelmessig ansatte i Polen og Storbritannia, derfor har vi en enorm erfaring i landbruksbransjen. Vi er dermed perfekt klar over hvordan høsting og pakking av frukt ser ut i praksis, og hva som forventes av personer som er ansvarlig for gjennomføring av disse oppgavene.

Vi er i stand til å skaffe deg et høykvalifisert personale, fordi alle våre kandidater går gjennom en rekrutteringsprosedyre som vi selv har utarbeidet. Vi er villig til å samarbeide med alle næringsdrivende, uavhengig av størrelsen på gårdsanlegg som de driver og hva slags fruktplanter de dyrker. Hvis du er interessert i tjenesten, ta kontakt med Amploy alt i dag – vi vil svare på dine spørsmål og vurdere prisen på oppdraget. Finn ut hvor mye du kan oppnå takket være bistand fra et erfarent bemanningsbyrå!

Rekrutteringsprosess

Hvordan går den?

1
MELDING OM ETTERSPØRSEL ETTER ANSATTE

La oss starte med dette: vennligst fyll ut skjemaet nedenfor (nederste del av fanen Firma). Beskriv hvem du leter etter og etter hvilken stilling. Deretter vil vi invitere interesserte kandidater til å sende inn en søknad eller til å registrere seg i søknadsskjemaet til databasen vår. Alternativt kan du kontakte oss på telefon eller e-post.

2
EN SMAL SIRKEL AV SØK OG INTERVJUER

På dette stadiet analyserer vi de innsamlede søknadene på Amploy. Jeg velger den første gruppen av kandidater som vi ringer til med en invitasjon til et intervju gjennomført av en Amploy-rekrutterer. Hensikten med intervjuet er å fullføre de innsendte dokumentene og bli kjent med søkerne. Takket være dette vet vi hvilke kandidater som har de beste forutsetninger for å jobbe i en gitt stilling. Under intervjuet blir søkere kjent med selskapet og får mer detaljert informasjon om omfanget av sine fremtidige oppgaver.

3
UTVALG FRA KANDIDATBIBLIOTEKET

Vi kontakter alle vi intervjuet for første gang. Mennesker som har kompetanse, tilsvarer neste rekrutteringsfaser er invitert til det andre møtet. Vi sender en takkemelding til resten av dem for å delta i prosessen.

4
ANSATTES KONTRAKT

En ansatt i Amploy HR-avdeling, som gjennomførte det første intervjuet og en direkte veileder fra selskapet der kandidatene skal jobbe er til stede under det andre møtet.

Under dette intervjuet presenteres et jobbtilbud og kontrakten signeres.

BESTILL EN ANSATT

BESKRIV HVEM DU LETER ETTER

Sted

Hvor kan du finne oss?

ta kontakt med!

Send oss ​​en melding

Eier

David Maskell

+47 913 86 336
Direktør

Petter Kraszewski

+47 468 08 959
Administrasjon

Marek Marszalek

+47 900 98 109
Konsulent

Aina Hadland

+47 902 80 279
Administrasjon

Rafal Kraszewski

+47 467 07 121
Vi venter på bestillingen din

Kontakt Oss!

Vi hjelper deg med å finne pålitelige medarbeidere som lar deg gjennomføre planene dine og sikre jevn ansettelse. Takket være den erfaringen vi har, vil vi redusere rekrutteringstiden til et minimum. Send oss ​​bestillingen!

Varhaug

Ånestadvegen 14
Åpen 8:00-16:00
+47 468 08 959
Org.nr 918 697 780

Polska

Ånestadvegen 14
Åpen 8:00-16:00
+47 468 08 959
Org.nr 918 697 780