Hjelp våronn

Hjelp våronn

Hjelp våronn

Vår er en svært intensiv periode i landbruk. Godt og effektivt arbeid i vårperioden har stor betydning for avlinger og følgelig inntekter. Når du ser etter arbeidere til hjelp med våronnen, er det lurt å satse på pålitelige og høyt kvalifiserte arbeidere. Vårt bemanningsbyrå gir deg garanti på at du får arbeidere egnet til din virksomhet innen landbruk og som møter dine forventninger.

Allsidig og effektiv hjelp med våronnen

Hjelp med våronnen vi tilbyr har en omfattende karakter. Etter å ha gjort oss kjent med dine behov og forventninger, plukker vi kvalifisert og erfarent personell som vet og tåler krevende arbeid med å etablere og drive en gårdsbruk eller betjene landbruksmaskiner, traktorer og annet utstyr.

Ved å velge vårt bemanningsbyrå, får du en pålitelig støtte med det du trenger, slik at du kan spare tid. Du får da sjanse til å rekke alle arbeider i henhold til tidsplanen, noe som har stor betydning for avlingsmengde og -kvalitet, og følgelig inntekter fra gårdsbruket. Kavliteten på våre tjenester blir jevnlig bekreftet av våre kunder og partnere fra Stavanger/Sandnes, Haugesund, Bryne, Egersund. Hvis også du driver et gårdsbruk eller landbruk i denne regionen, ta kontakt med oss for å finne ut om samarbeidsmuligheter

Rekrutteringsprosess

Hvordan går den?

1
MELDING OM ETTERSPØRSEL ETTER ANSATTE

La oss starte med dette: vennligst fyll ut skjemaet nedenfor (nederste del av fanen Firma). Beskriv hvem du leter etter og etter hvilken stilling. Deretter vil vi invitere interesserte kandidater til å sende inn en søknad eller til å registrere seg i søknadsskjemaet til databasen vår. Alternativt kan du kontakte oss på telefon eller e-post.

2
EN SMAL SIRKEL AV SØK OG INTERVJUER

På dette stadiet analyserer vi de innsamlede søknadene på Amploy. Jeg velger den første gruppen av kandidater som vi ringer til med en invitasjon til et intervju gjennomført av en Amploy-rekrutterer. Hensikten med intervjuet er å fullføre de innsendte dokumentene og bli kjent med søkerne. Takket være dette vet vi hvilke kandidater som har de beste forutsetninger for å jobbe i en gitt stilling. Under intervjuet blir søkere kjent med selskapet og får mer detaljert informasjon om omfanget av sine fremtidige oppgaver.

3
UTVALG FRA KANDIDATBIBLIOTEKET

Vi kontakter alle vi intervjuet for første gang. Mennesker som har kompetanse, tilsvarer neste rekrutteringsfaser er invitert til det andre møtet. Vi sender en takkemelding til resten av dem for å delta i prosessen.

4
ANSATTES KONTRAKT

En ansatt i Amploy HR-avdeling, som gjennomførte det første intervjuet og en direkte veileder fra selskapet der kandidatene skal jobbe er til stede under det andre møtet.

Under dette intervjuet presenteres et jobbtilbud og kontrakten signeres.

BESTILL EN ANSATT

BESKRIV HVEM DU LETER ETTER

Sted

Hvor kan du finne oss?

ta kontakt med!

Send oss ​​en melding

Eier

David Maskell

+47 913 86 336
Direktør

Petter Kraszewski

+47 468 08 959
Administrasjon

Marek Marszalek

+47 900 98 109
Konsulent

Aina Hadland

+47 902 80 279
Administrasjon

Rafal Kraszewski

+47 467 07 121
Vi venter på bestillingen din

Kontakt Oss!

Vi hjelper deg med å finne pålitelige medarbeidere som lar deg gjennomføre planene dine og sikre jevn ansettelse. Takket være den erfaringen vi har, vil vi redusere rekrutteringstiden til et minimum. Send oss ​​bestillingen!

Varhaug

Ånestadvegen 14
Åpen 8:00-16:00
+47 468 08 959
Org.nr 918 697 780

Polska

Ånestadvegen 14
Åpen 8:00-16:00
+47 468 08 959
Org.nr 918 697 780