Gulvvask

Gulvvask

Gulvvask

Er du på utkikk etter pålitelige og høyt kvalifiserte arbeidere som hjelper deg med jevnlig gulvvask? Da har du kommet riktig, for vårt bemanningsbyrå tilbyr profesjonelle tjenester på dette området. Vi tilbyr omfattende tjenester og rimelige priser. Vårt hovedformål er å møte behov til hver enkelt kunde, derfor gjør vi vårt beste for å bli kjent med dine forventninger og utarbeide en arbeidsplan som matcher dem. Når du velger arbeidere som vårt bemanningsbyrå finner for deg, kan du være sikker på at du får klinkende rene gulv.

Få tak i pålitelige arbeidere til gulvvask

Vi tilbyr profesjonell og nøyaktig gulvvask til både private personer, næringsdrivende og daglig ledere ved offentlige institusjoner i:

  • Stavanger/Sandnes,
  • Haugesund,
  • Bryne,
  • Egersund.

Ta kontakt med vårt bemanningsbyrå dersom du ønsker deg renholdstjenester av høyeste kvalitet. Tilbudet er rettet mot private personer og bedrifter. Vi er sikre på at vi blir i stand til å møte forventninger til de mest krevende oppdragsgivere, for vi har moderne og gedigent utstyr til gulvvask og pleie av ulike flater. I tillegg bruker våre kvalifiserte arbeidere møysommelig plukket spesialistrengjøringsmidler egnet for ulike materialer, for at dine gulv blir klinkende rene og sikret mot slitasje. Dersom du er på utkikk etter pålitelig personell som gjør oppgaver de påtar seg nøyaktig og innen first, ta kontakt med oss for å lære om samarbeidsmuligheter.

Rekrutteringsprosess

Hvordan går den?

1
MELDING OM ETTERSPØRSEL ETTER ANSATTE

La oss starte med dette: vennligst fyll ut skjemaet nedenfor (nederste del av fanen Firma). Beskriv hvem du leter etter og etter hvilken stilling. Deretter vil vi invitere interesserte kandidater til å sende inn en søknad eller til å registrere seg i søknadsskjemaet til databasen vår. Alternativt kan du kontakte oss på telefon eller e-post.

2
EN SMAL SIRKEL AV SØK OG INTERVJUER

På dette stadiet analyserer vi de innsamlede søknadene på Amploy. Jeg velger den første gruppen av kandidater som vi ringer til med en invitasjon til et intervju gjennomført av en Amploy-rekrutterer. Hensikten med intervjuet er å fullføre de innsendte dokumentene og bli kjent med søkerne. Takket være dette vet vi hvilke kandidater som har de beste forutsetninger for å jobbe i en gitt stilling. Under intervjuet blir søkere kjent med selskapet og får mer detaljert informasjon om omfanget av sine fremtidige oppgaver.

3
UTVALG FRA KANDIDATBIBLIOTEKET

Vi kontakter alle vi intervjuet for første gang. Mennesker som har kompetanse, tilsvarer neste rekrutteringsfaser er invitert til det andre møtet. Vi sender en takkemelding til resten av dem for å delta i prosessen.

4
ANSATTES KONTRAKT

En ansatt i Amploy HR-avdeling, som gjennomførte det første intervjuet og en direkte veileder fra selskapet der kandidatene skal jobbe er til stede under det andre møtet.

Under dette intervjuet presenteres et jobbtilbud og kontrakten signeres.

BESTILL EN ANSATT

BESKRIV HVEM DU LETER ETTER

Sted

Hvor kan du finne oss?

ta kontakt med!

Send oss ​​en melding

Eier

David Maskell

+47 913 86 336
Direktør

Petter Kraszewski

+47 468 08 959
Administrasjon

Marek Marszalek

+47 900 98 109
Konsulent

Aina Hadland

+47 902 80 279
Administrasjon

Rafal Kraszewski

+47 467 07 121
Vi venter på bestillingen din

Kontakt Oss!

Vi hjelper deg med å finne pålitelige medarbeidere som lar deg gjennomføre planene dine og sikre jevn ansettelse. Takket være den erfaringen vi har, vil vi redusere rekrutteringstiden til et minimum. Send oss ​​bestillingen!

Varhaug

Ånestadvegen 14
Åpen 8:00-16:00
+47 468 08 959
Org.nr 918 697 780

Polska

Ånestadvegen 14
Åpen 8:00-16:00
+47 468 08 959
Org.nr 918 697 780