Graving

Graving

Graving

Vårt bemanningsbyrå kan påta seg rekruttering av fagarbeidere til gravearbeid. Flere entreprenører har allerede benyttet seg av vårt tilbud. De er fornøyde med vår service og transparente og gunstige samarbeidsvilkår. Dette er mulig fordi vi starter fra en samtale med en oppdragsgiver, for at vi kartlegge deres behov og for å så møte dem. Dersom du ser etter erfarne arbeidere, ta kontakt med vårt bemanningsbyrå. Vi tilbyr våre tjenester i følgende byer:

  • Stavanger / Sandnes,
  • Haugesund,
  • Bryne,
  • Egersund.

Legg inn et oppdrag på gravearbeider hos erfarne spesialister

Det er viktig å framheve at gravearbeid som utføres av våre fagarbeidere dekker alt og er i tråd med forventninger og prosedyrer som gjelder for bransjen. Ved å satse på vårt bemanningsbyrå, kan du være sikker på at din investering tas vare på av kun erfarne fagarbeidere med riktig kompetanse og holdning til arbeidsoppgaver. Det er høyt kvalifiserte arbeidere som innehar alle nødvendige sertifikater, attester og opplæring, noe som sikrer effektivt og trygt arbeid med spesialistutstyr og maskiner.

Høy kvalitet på service som er i tråd med oppdragsgiverens forventnigner og kvalifisert fagarbeidere er hovedfordeler ved å samarbeide med vårt bemanningsbyrå. Vi er en pålitelig partner som gir faglig støtte i rekruttering av fagarbeidere. Sats på profesjonalisme og komfort. Vær sikker på at oppdrag på å rekruttere fagarbeidere til gravearbeid blir utført på en profesjonell måte og innen frist!

Rekrutteringsprosess

Hvordan går den?

1
MELDING OM ETTERSPØRSEL ETTER ANSATTE

La oss starte med dette: vennligst fyll ut skjemaet nedenfor (nederste del av fanen Firma). Beskriv hvem du leter etter og etter hvilken stilling. Deretter vil vi invitere interesserte kandidater til å sende inn en søknad eller til å registrere seg i søknadsskjemaet til databasen vår. Alternativt kan du kontakte oss på telefon eller e-post.

2
EN SMAL SIRKEL AV SØK OG INTERVJUER

På dette stadiet analyserer vi de innsamlede søknadene på Amploy. Jeg velger den første gruppen av kandidater som vi ringer til med en invitasjon til et intervju gjennomført av en Amploy-rekrutterer. Hensikten med intervjuet er å fullføre de innsendte dokumentene og bli kjent med søkerne. Takket være dette vet vi hvilke kandidater som har de beste forutsetninger for å jobbe i en gitt stilling. Under intervjuet blir søkere kjent med selskapet og får mer detaljert informasjon om omfanget av sine fremtidige oppgaver.

3
UTVALG FRA KANDIDATBIBLIOTEKET

Vi kontakter alle vi intervjuet for første gang. Mennesker som har kompetanse, tilsvarer neste rekrutteringsfaser er invitert til det andre møtet. Vi sender en takkemelding til resten av dem for å delta i prosessen.

4
ANSATTES KONTRAKT

En ansatt i Amploy HR-avdeling, som gjennomførte det første intervjuet og en direkte veileder fra selskapet der kandidatene skal jobbe er til stede under det andre møtet.

Under dette intervjuet presenteres et jobbtilbud og kontrakten signeres.

BESTILL EN ANSATT

BESKRIV HVEM DU LETER ETTER

Sted

Hvor kan du finne oss?

ta kontakt med!

Send oss ​​en melding

Eier

David Maskell

+47 913 86 336
Direktør

Petter Kraszewski

+47 468 08 959
Administrasjon

Marek Marszalek

+47 900 98 109
Konsulent

Aina Hadland

+47 902 80 279
Administrasjon

Rafal Kraszewski

+47 467 07 121
Vi venter på bestillingen din

Kontakt Oss!

Vi hjelper deg med å finne pålitelige medarbeidere som lar deg gjennomføre planene dine og sikre jevn ansettelse. Takket være den erfaringen vi har, vil vi redusere rekrutteringstiden til et minimum. Send oss ​​bestillingen!

Varhaug

Ånestadvegen 14
Åpen 8:00-16:00
+47 468 08 959
Org.nr 918 697 780

Polska

Ånestadvegen 14
Åpen 8:00-16:00
+47 468 08 959
Org.nr 918 697 780