Forskaling

Forskaling

Forskaling

Forskaling er en av viktigste faser ved bygging av murhus. Riktig valg og oppsetting av konstruksjoner krever imidlertid spesialistkompetanse som stadig er mer vanskelig i få tak i. Er du også blant de som ikke klarer å finne fagarbeidere som kan forskaling, ta kontakt med oss. Du kan stole på oss, siden vi har lang erfaring med å rekruttere personell for byggefirmaer i Norge i byer som Stavanger/Sandnes, Haugesund, Bryne eller Egersund.

Forskalingssnekkere ledige for oppdrag

Vi er nøye med det vi gjør og vi sørger for alle aspekter som krever en rask og effektiv levering av nye arbeidere som vet forskaling. De har nødvendig erfaring og faglig know-how, så oppgaver de påtar seg preges av høy kvalitet. Våre forskalingssnekkere kan tilpasse verktøy og konstruksjoner til ethvert prosjekt, og de jobber raskt og presist. Hjelp fra fagspesialister vi rekrutterer er den beste måten å komplettere et profesjonelt team på.

Å samarbeide med vårt byrå er verdt et forsøk, for du har alt å vinne på å la oss rekruttere fagspesialister for deg. Du sparer tid og kan være sikker på at nye arbeidere er kompetente og har all nødvendig opplæring i å sette opp forskaling i Stavanger/Sandnes, Haugesund, Bryne eller Egersund. På den måten får du et dyktig team og begrenser tap som du risikerer med å ansette uprofesjonelle. Ta kontakt for å gi oss et oppdrag!

Rekrutteringsprosess

Hvordan går den?

1
MELDING OM ETTERSPØRSEL ETTER ANSATTE

La oss starte med dette: vennligst fyll ut skjemaet nedenfor (nederste del av fanen Firma). Beskriv hvem du leter etter og etter hvilken stilling. Deretter vil vi invitere interesserte kandidater til å sende inn en søknad eller til å registrere seg i søknadsskjemaet til databasen vår. Alternativt kan du kontakte oss på telefon eller e-post.

2
EN SMAL SIRKEL AV SØK OG INTERVJUER

På dette stadiet analyserer vi de innsamlede søknadene på Amploy. Jeg velger den første gruppen av kandidater som vi ringer til med en invitasjon til et intervju gjennomført av en Amploy-rekrutterer. Hensikten med intervjuet er å fullføre de innsendte dokumentene og bli kjent med søkerne. Takket være dette vet vi hvilke kandidater som har de beste forutsetninger for å jobbe i en gitt stilling. Under intervjuet blir søkere kjent med selskapet og får mer detaljert informasjon om omfanget av sine fremtidige oppgaver.

3
UTVALG FRA KANDIDATBIBLIOTEKET

Vi kontakter alle vi intervjuet for første gang. Mennesker som har kompetanse, tilsvarer neste rekrutteringsfaser er invitert til det andre møtet. Vi sender en takkemelding til resten av dem for å delta i prosessen.

4
ANSATTES KONTRAKT

En ansatt i Amploy HR-avdeling, som gjennomførte det første intervjuet og en direkte veileder fra selskapet der kandidatene skal jobbe er til stede under det andre møtet.

Under dette intervjuet presenteres et jobbtilbud og kontrakten signeres.

BESTILL EN ANSATT

BESKRIV HVEM DU LETER ETTER

Sted

Hvor kan du finne oss?

ta kontakt med!

Send oss ​​en melding

Eier

David Maskell

+47 913 86 336
Direktør

Petter Kraszewski

+47 468 08 959
Administrasjon

Marek Marszalek

+47 900 98 109
Konsulent

Aina Hadland

+47 902 80 279
Administrasjon

Rafal Kraszewski

+47 467 07 121
Vi venter på bestillingen din

Kontakt Oss!

Vi hjelper deg med å finne pålitelige medarbeidere som lar deg gjennomføre planene dine og sikre jevn ansettelse. Takket være den erfaringen vi har, vil vi redusere rekrutteringstiden til et minimum. Send oss ​​bestillingen!

Varhaug

Ånestadvegen 14
Åpen 8:00-16:00
+47 468 08 959
Org.nr 918 697 780

Polska

Ånestadvegen 14
Åpen 8:00-16:00
+47 468 08 959
Org.nr 918 697 780