Fabrikkarbeider

Fabrikkarbeider

Fabrikkarbeider

Dersom fabrikken du driver eller har ansvar for i Stavanger / Sandnes, Haugesund, Bryne eller Egersund ser etter fagarbeidere  til bestemte stillinger, kan vårt bemanningsbyrå påta seg oppgaven med det samme. Vi rekrutterer blant kandidater som er klare for å tiltre stillingen på kortest mulig tid.

Vis oss en stilling som skal bemannes, definer profil av arbeideren du trenger, så finner vi arbeidere for deg. I rekrutteringsprosessen ser vi på både harde og myke kompetanser, slik at kandidatene vi tilbyr har alle nødvendige egenskaper.

Fabrikkarbeider – rekruttering av erfarne spesialister

 fabrikkarbeidere som fyller dine forventninger bør være spreke og sterke, slik at de kan jobbe effektivt selv i den mest krevende stilling. Vi sjekker om konkrete kandidater har nødvendig erfaring, for å være sikker på at de vil finne seg til rette i din bedrift. Uavhengig av hvilken virksomhet du driver, gjennomfører vi en møysommelig rekruttering for å finne de mest pålitelige og utprøvde spesialister.
Vi finner fagarbeidere til industribedrifter fra:

  • Stavanger / Sadnes,
  • Haugesund,
  • Bryne,
  • Egersund.

Som et bemanningsbyrå sikrer vi en omfattende støtte, for at hele rekrutteringsprosessen gjennomføres i tråd med gjeldende forskrifter, effektivt og til din fordel. Ta kontakt med oss for at vi kan kartlegge dine forventninger til en fabrikkarbeider som vi vil rekruttere for deg. Spar tid, penger og energi på rekrutteringsprosessen som vi gjennomfører for deg. Vi påtar oss alle formaliteter.

Rekrutteringsprosess

Hvordan går den?

1
MELDING OM ETTERSPØRSEL ETTER ANSATTE

La oss starte med dette: vennligst fyll ut skjemaet nedenfor (nederste del av fanen Firma). Beskriv hvem du leter etter og etter hvilken stilling. Deretter vil vi invitere interesserte kandidater til å sende inn en søknad eller til å registrere seg i søknadsskjemaet til databasen vår. Alternativt kan du kontakte oss på telefon eller e-post.

2
EN SMAL SIRKEL AV SØK OG INTERVJUER

På dette stadiet analyserer vi de innsamlede søknadene på Amploy. Jeg velger den første gruppen av kandidater som vi ringer til med en invitasjon til et intervju gjennomført av en Amploy-rekrutterer. Hensikten med intervjuet er å fullføre de innsendte dokumentene og bli kjent med søkerne. Takket være dette vet vi hvilke kandidater som har de beste forutsetninger for å jobbe i en gitt stilling. Under intervjuet blir søkere kjent med selskapet og får mer detaljert informasjon om omfanget av sine fremtidige oppgaver.

3
UTVALG FRA KANDIDATBIBLIOTEKET

Vi kontakter alle vi intervjuet for første gang. Mennesker som har kompetanse, tilsvarer neste rekrutteringsfaser er invitert til det andre møtet. Vi sender en takkemelding til resten av dem for å delta i prosessen.

4
ANSATTES KONTRAKT

En ansatt i Amploy HR-avdeling, som gjennomførte det første intervjuet og en direkte veileder fra selskapet der kandidatene skal jobbe er til stede under det andre møtet.

Under dette intervjuet presenteres et jobbtilbud og kontrakten signeres.

BESTILL EN ANSATT

BESKRIV HVEM DU LETER ETTER

Sted

Hvor kan du finne oss?

ta kontakt med!

Send oss ​​en melding

Eier

David Maskell

+47 913 86 336
Direktør

Petter Kraszewski

+47 468 08 959
Administrasjon

Marek Marszalek

+47 900 98 109
Konsulent

Aina Hadland

+47 902 80 279
Administrasjon

Rafal Kraszewski

+47 467 07 121
Vi venter på bestillingen din

Kontakt Oss!

Vi hjelper deg med å finne pålitelige medarbeidere som lar deg gjennomføre planene dine og sikre jevn ansettelse. Takket være den erfaringen vi har, vil vi redusere rekrutteringstiden til et minimum. Send oss ​​bestillingen!

Varhaug

Ånestadvegen 14
Åpen 8:00-16:00
+47 468 08 959
Org.nr 918 697 780

Polska

Ånestadvegen 14
Åpen 8:00-16:00
+47 468 08 959
Org.nr 918 697 780