Drift av landbruksmaskiner

Drift av landbruksmaskiner

Drift av landbruksmaskiner

Har du et stort gårdsanlegg i Norge og trenger solide medarbeidere som kan hjelpe deg med å drive det? Ta kontakt med Amploy, et erfarent bemanningsbyrå, som vil være i stand til å oppfylle dine forventninger! Vi vil ta oss av rekruttering av et høykvalifisert personale som kan betjene enhver landbruksmaskin. Tilbudet vårt rettes til næringsdrivende fra sånne byer som:

  • Stavanger/Sandnes,
  • Haugesund,
  • Bryne,
  • Egersund.

Mangeårig erfaring i ansettelse av landbruksarbeidere

Vi har en enorm erfaring i landbruksbransjen, fordi vi rekrutterer personer til arbeid på gårdsanlegg både i Norge, Polen og Storbritannia. Vi er helt klar over at drift av landbruksmaskiner er en veldig ansvarskrevende oppgave. Av den grunn har vi utarbeidet vår egen rekrutteringsprosedyre, som lar oss velge de beste, høykvalifiserte ansatte. Prosedyrens form tilpasser vi alltid til oppdragsgiverens konkrete behov.

Vi vil skaffe deg et personale som ikke bare er kompetent, har adekvate ferdigheter, men også, først og fremst, er autorisert til å betjene kjøretøy som brukes på en gård. Vi vil også velge personer med høye fysiske predisposisjoner, som er i stand til å utføre arbeid som ikke sjeldent er forbundet med fysisk anstrengelse og vanskelige forhold.

Ta kontakt med en rådgiver ved Amploy bemanningsbyrå alt i dag – vi vil presentere for deg tilbudsdetaljer med glede og hjelpe deg med å utvikle gårdsanlegget ditt ved å rekruttere de beste ansatte!

Rekrutteringsprosess

Hvordan går den?

1
MELDING OM ETTERSPØRSEL ETTER ANSATTE

La oss starte med dette: vennligst fyll ut skjemaet nedenfor (nederste del av fanen Firma). Beskriv hvem du leter etter og etter hvilken stilling. Deretter vil vi invitere interesserte kandidater til å sende inn en søknad eller til å registrere seg i søknadsskjemaet til databasen vår. Alternativt kan du kontakte oss på telefon eller e-post.

2
EN SMAL SIRKEL AV SØK OG INTERVJUER

På dette stadiet analyserer vi de innsamlede søknadene på Amploy. Jeg velger den første gruppen av kandidater som vi ringer til med en invitasjon til et intervju gjennomført av en Amploy-rekrutterer. Hensikten med intervjuet er å fullføre de innsendte dokumentene og bli kjent med søkerne. Takket være dette vet vi hvilke kandidater som har de beste forutsetninger for å jobbe i en gitt stilling. Under intervjuet blir søkere kjent med selskapet og får mer detaljert informasjon om omfanget av sine fremtidige oppgaver.

3
UTVALG FRA KANDIDATBIBLIOTEKET

Vi kontakter alle vi intervjuet for første gang. Mennesker som har kompetanse, tilsvarer neste rekrutteringsfaser er invitert til det andre møtet. Vi sender en takkemelding til resten av dem for å delta i prosessen.

4
ANSATTES KONTRAKT

En ansatt i Amploy HR-avdeling, som gjennomførte det første intervjuet og en direkte veileder fra selskapet der kandidatene skal jobbe er til stede under det andre møtet.

Under dette intervjuet presenteres et jobbtilbud og kontrakten signeres.

BESTILL EN ANSATT

BESKRIV HVEM DU LETER ETTER

Sted

Hvor kan du finne oss?

ta kontakt med!

Send oss ​​en melding

Eier

David Maskell

+47 913 86 336
Direktør

Petter Kraszewski

+47 468 08 959
Administrasjon

Marek Marszalek

+47 900 98 109
Konsulent

Aina Hadland

+47 902 80 279
Administrasjon

Rafal Kraszewski

+47 467 07 121
Vi venter på bestillingen din

Kontakt Oss!

Vi hjelper deg med å finne pålitelige medarbeidere som lar deg gjennomføre planene dine og sikre jevn ansettelse. Takket være den erfaringen vi har, vil vi redusere rekrutteringstiden til et minimum. Send oss ​​bestillingen!

Varhaug

Ånestadvegen 14
Åpen 8:00-16:00
+47 468 08 959
Org.nr 918 697 780

Polska

Ånestadvegen 14
Åpen 8:00-16:00
+47 468 08 959
Org.nr 918 697 780