Drens

Drens

Drens

Driver du med å investere i bygg og infrastruktur som krever drenering, og er på utkikk for kvalifiserte fagfolk? Vi vet at for tiden er det stadig mer vanskelig å få tak i kvalifisert arbeidskraft, og vi er her for å hjelpe deg. Det er bare å kontakte oss, så finner vi personell for din bedrift. Vi leverer riktig kvalifisert arbeidskraft som vet å håndtere oppgaver du er interessert i.

Dreneringsspesialister ledige for oppdrag

Å finne en fagarbeider med riktig kompetanse, erfaring og holdning til sin jobb er en vanskelig oppgave. Derfor er det lurt å gjøre det enkelt ved å bruke våre tjenester. Vårt tilbud går ut på å rekruttere fagarbeidere til bedrifter i Stavanger/Sandnes, Haugesund, Bryne og Egersund, som ser etter dreneringspesialister. Det spiller ingen rolle om arbeidet skal pågå kontinuerlig eller i en bestemt periode, finner vi profesjonelle fagfolk for deg.

Hvilke verktøy skal man bruke for å få et ønsket resultat? Hva slags metoder og arbeidsteknikk skal man velge?  Hva skal til for at drenering blir holdbar og effektiv? Våre arbeidere kan svar på disse og flere andre spørsmål fra fagområdet. Våre arbeidere har riktig opplæring og god arbeidsmotivasjon, så du kan være sikker på at du får en faglig og omfattende hjelp. Ta kontakt med oss og finn ut selv!

Rekrutteringsprosess

Hvordan går den?

1
MELDING OM ETTERSPØRSEL ETTER ANSATTE

La oss starte med dette: vennligst fyll ut skjemaet nedenfor (nederste del av fanen Firma). Beskriv hvem du leter etter og etter hvilken stilling. Deretter vil vi invitere interesserte kandidater til å sende inn en søknad eller til å registrere seg i søknadsskjemaet til databasen vår. Alternativt kan du kontakte oss på telefon eller e-post.

2
EN SMAL SIRKEL AV SØK OG INTERVJUER

På dette stadiet analyserer vi de innsamlede søknadene på Amploy. Jeg velger den første gruppen av kandidater som vi ringer til med en invitasjon til et intervju gjennomført av en Amploy-rekrutterer. Hensikten med intervjuet er å fullføre de innsendte dokumentene og bli kjent med søkerne. Takket være dette vet vi hvilke kandidater som har de beste forutsetninger for å jobbe i en gitt stilling. Under intervjuet blir søkere kjent med selskapet og får mer detaljert informasjon om omfanget av sine fremtidige oppgaver.

3
UTVALG FRA KANDIDATBIBLIOTEKET

Vi kontakter alle vi intervjuet for første gang. Mennesker som har kompetanse, tilsvarer neste rekrutteringsfaser er invitert til det andre møtet. Vi sender en takkemelding til resten av dem for å delta i prosessen.

4
ANSATTES KONTRAKT

En ansatt i Amploy HR-avdeling, som gjennomførte det første intervjuet og en direkte veileder fra selskapet der kandidatene skal jobbe er til stede under det andre møtet.

Under dette intervjuet presenteres et jobbtilbud og kontrakten signeres.

BESTILL EN ANSATT

BESKRIV HVEM DU LETER ETTER

Sted

Hvor kan du finne oss?

ta kontakt med!

Send oss ​​en melding

Eier

David Maskell

+47 913 86 336
Direktør

Petter Kraszewski

+47 468 08 959
Administrasjon

Marek Marszalek

+47 900 98 109
Konsulent

Aina Hadland

+47 902 80 279
Administrasjon

Rafal Kraszewski

+47 467 07 121
Vi venter på bestillingen din

Kontakt Oss!

Vi hjelper deg med å finne pålitelige medarbeidere som lar deg gjennomføre planene dine og sikre jevn ansettelse. Takket være den erfaringen vi har, vil vi redusere rekrutteringstiden til et minimum. Send oss ​​bestillingen!

Varhaug

Ånestadvegen 14
Åpen 8:00-16:00
+47 468 08 959
Org.nr 918 697 780

Polska

Ånestadvegen 14
Åpen 8:00-16:00
+47 468 08 959
Org.nr 918 697 780