Desinfisering av dyrefarmer

Desinfisering av gårdsanlegg

Desinfisering av dyrefarmer

Ethvert dyrehold er forbundet med behov for å stadig følge bl. a. gjeldende miljøforskrifter og, fremfor alt, sanitære forskrifter. Med hensyn til behov for å opprettholde et adekvat renhetsnivå, er det veldig viktig å gjennomføre regelmessig, kompleks desinfisering av husdyrrom. Hvis du eier en dyrefarm og leter etter spesialister, som raskt og effektivt vil gjennomføre dette oppdraget, ta kontakt med Amploy. Vi retter tilbudet om tjenester forbundet med desinfisering av husdyrbygg til næringsdrivende i Norge, som virker i sånne byer som Stavanger/Sandnes, Haugesund, Bryne eller Egersund.

Helhetlige tjenester innenfor desinfisering av dyrefarmer

På firmaet vårt ansetter vi et høykvalifisert personale, som har en mangeårig erfaring i landbruk og husdyrhold. Desinfisering av dyrefarmer som vi tilbyr, gjennomføres i samsvar med gjeldende lovgivning og normer. For desinfisering bruker vi sertifiserte midler og de beste spesialistverktøyene. Fordi tjenesten er kompleks, sørger vi ikke bare for en ideell renhet på et husdyrbygg som desinfiseres, men vi kan også gjennomføre bakterieanalyser på kundens spesielle anmodning.

Når du etablerer samarbeid med Amploy, kan du være sikker på at dyrefarmen din blir ideelt ren, i samsvar med de strenge sanitære normene. Vi tilbyr desinfisering av alle sånne objekter, uavhengig av deres størrelse. Hvis du er interessert i tjenesten, ta kontakt med rådgiveren vår alt i dag – vi vil svare på alle spørsmål og forberede en individuell prisvurdering.

Rekrutteringsprosess

Hvordan går den?

1
MELDING OM ETTERSPØRSEL ETTER ANSATTE

La oss starte med dette: vennligst fyll ut skjemaet nedenfor (nederste del av fanen Firma). Beskriv hvem du leter etter og etter hvilken stilling. Deretter vil vi invitere interesserte kandidater til å sende inn en søknad eller til å registrere seg i søknadsskjemaet til databasen vår. Alternativt kan du kontakte oss på telefon eller e-post.

2
EN SMAL SIRKEL AV SØK OG INTERVJUER

På dette stadiet analyserer vi de innsamlede søknadene på Amploy. Jeg velger den første gruppen av kandidater som vi ringer til med en invitasjon til et intervju gjennomført av en Amploy-rekrutterer. Hensikten med intervjuet er å fullføre de innsendte dokumentene og bli kjent med søkerne. Takket være dette vet vi hvilke kandidater som har de beste forutsetninger for å jobbe i en gitt stilling. Under intervjuet blir søkere kjent med selskapet og får mer detaljert informasjon om omfanget av sine fremtidige oppgaver.

3
UTVALG FRA KANDIDATBIBLIOTEKET

Vi kontakter alle vi intervjuet for første gang. Mennesker som har kompetanse, tilsvarer neste rekrutteringsfaser er invitert til det andre møtet. Vi sender en takkemelding til resten av dem for å delta i prosessen.

4
ANSATTES KONTRAKT

En ansatt i Amploy HR-avdeling, som gjennomførte det første intervjuet og en direkte veileder fra selskapet der kandidatene skal jobbe er til stede under det andre møtet.

Under dette intervjuet presenteres et jobbtilbud og kontrakten signeres.

BESTILL EN ANSATT

BESKRIV HVEM DU LETER ETTER

Sted

Hvor kan du finne oss?

ta kontakt med!

Send oss ​​en melding

Eier

David Maskell

+47 913 86 336
Direktør

Petter Kraszewski

+47 468 08 959
Administrasjon

Marek Marszalek

+47 900 98 109
Konsulent

Aina Hadland

+47 902 80 279
Administrasjon

Rafal Kraszewski

+47 467 07 121
Vi venter på bestillingen din

Kontakt Oss!

Vi hjelper deg med å finne pålitelige medarbeidere som lar deg gjennomføre planene dine og sikre jevn ansettelse. Takket være den erfaringen vi har, vil vi redusere rekrutteringstiden til et minimum. Send oss ​​bestillingen!

Varhaug

Ånestadvegen 14
Åpen 8:00-16:00
+47 468 08 959
Org.nr 918 697 780

Polska

Ånestadvegen 14
Åpen 8:00-16:00
+47 468 08 959
Org.nr 918 697 780