Betongarbeider

Betongarbeider

Betongarbeider

Har du tenkt å bygge et hus, ny terrasse eller en omfattende byggrenovasjon? Da har du sikkert et behov for en profesjonell betongarbeider som påtar seg alle nødvendige oppgaver. Du kan få tak i slike fagarbeidere ved å benytte deg av vårt bemanningsbyrå. Vi tilbyr tjenester til kunder i følgende byer:

  • Stavanger / Sandnes,
  • Haugesund,
  • Bryne,
  • Egersund.

Erfaren betongarbeider med kvalifikasjoner til din bedrift

Hvorfor er det lurt å benytte seg av vårt rekrutteringstilbud? Først og fremst fordi hver kunde får en individuell behandling, for at rekrutteringsoppdraget kan gjennomføres mest mulig effektivt. I tillegg, har hver betongarbeider som vi kan rekruttere for deg, alle nødvendige kvalifikasjoner og god fysisk helse, noe som sikrer kvalitet og høyt arbeidstempo. Høyt kvalifiserte arbeidere kjenner godt til bransjespesifikken og er i stand til å velge optimale løsninger, betjene avansert utstyr og utføre sine plikter med stor flittighet. På den måten kan du være sikker på at oppdraget gjennomføres profesjonelt og innen frist.

Gjør deg kjent med vårt tilbud og sats på et pålitelig bemanningsbyrå fra Norge. Vi garanterer at betongarbeidere vi finner for deg, fyller alle dine forventninger knyttet til investeringen du holder på med. I tillegg til selve rekrutteringsprosessen, ordner vi alle nødvendige formaliteter - det er bare å kontakte oss!

Rekrutteringsprosess

Hvordan går den?

1
MELDING OM ETTERSPØRSEL ETTER ANSATTE

La oss starte med dette: vennligst fyll ut skjemaet nedenfor (nederste del av fanen Firma). Beskriv hvem du leter etter og etter hvilken stilling. Deretter vil vi invitere interesserte kandidater til å sende inn en søknad eller til å registrere seg i søknadsskjemaet til databasen vår. Alternativt kan du kontakte oss på telefon eller e-post.

2
EN SMAL SIRKEL AV SØK OG INTERVJUER

På dette stadiet analyserer vi de innsamlede søknadene på Amploy. Jeg velger den første gruppen av kandidater som vi ringer til med en invitasjon til et intervju gjennomført av en Amploy-rekrutterer. Hensikten med intervjuet er å fullføre de innsendte dokumentene og bli kjent med søkerne. Takket være dette vet vi hvilke kandidater som har de beste forutsetninger for å jobbe i en gitt stilling. Under intervjuet blir søkere kjent med selskapet og får mer detaljert informasjon om omfanget av sine fremtidige oppgaver.

3
UTVALG FRA KANDIDATBIBLIOTEKET

Vi kontakter alle vi intervjuet for første gang. Mennesker som har kompetanse, tilsvarer neste rekrutteringsfaser er invitert til det andre møtet. Vi sender en takkemelding til resten av dem for å delta i prosessen.

4
ANSATTES KONTRAKT

En ansatt i Amploy HR-avdeling, som gjennomførte det første intervjuet og en direkte veileder fra selskapet der kandidatene skal jobbe er til stede under det andre møtet.

Under dette intervjuet presenteres et jobbtilbud og kontrakten signeres.

BESTILL EN ANSATT

BESKRIV HVEM DU LETER ETTER

Sted

Hvor kan du finne oss?

ta kontakt med!

Send oss ​​en melding

Eier

David Maskell

+47 913 86 336
Direktør

Petter Kraszewski

+47 468 08 959
Administrasjon

Marek Marszalek

+47 900 98 109
Konsulent

Aina Hadland

+47 902 80 279
Administrasjon

Rafal Kraszewski

+47 467 07 121
Vi venter på bestillingen din

Kontakt Oss!

Vi hjelper deg med å finne pålitelige medarbeidere som lar deg gjennomføre planene dine og sikre jevn ansettelse. Takket være den erfaringen vi har, vil vi redusere rekrutteringstiden til et minimum. Send oss ​​bestillingen!

Varhaug

Ånestadvegen 14
Åpen 8:00-16:00
+47 468 08 959
Org.nr 918 697 780

Polska

Ånestadvegen 14
Åpen 8:00-16:00
+47 468 08 959
Org.nr 918 697 780