Armert betong

Armert betong

Armert betong

På utkikk etter byggearbeidere som spesialiserer seg på armert beton og konstruksjoner i armert betong? Mangel på arbeidere i byggebransjen er et av de største problemer næringsdrivende fra Stavanger/Sandnes, Haugesund, Bryne, Egersund og andre norske byer strever med. Men vi vet løsningen. Bare ta kontakt med oss for å få tak i nye fagarbeidere på en rask, effektiv of trygg måte. Vi tar oss av alle nødvendige prosedyrer, for at du får arbeidere du trenger.

Fagarbeidere til armert betong klare for oppdrag

Hva er det som næringsdrivende i Norge og andre europeiske land strever med? Det er i hvert fall ikke satt eller administrasjonsoppgaver, men mangel på kvalifisert arbeidskraft. Problemet er særlig aktuelt for byggebransjen - dersom det også gjelder for din bedrift og du ser etter en løsning - ta kontakt med oss. Vi påtar oss rekruttering og ansettelse av fagarbeidere som spesialiserer seg på å bygge i armert betong. Ta gjerne kontakt med oss dersom din bedrift holder til i Stavanger/Sandnes, Haugesund, Bryne og Egersund.

Vi finner kandidater som møter alle dine forventninger, har kompetanser og erfaring som sikrere effektivt og profesjonelt arbeid. Gjennom vårt bemanningsbyrå får du garantert tilgang til ansvarsfulle fagarbeidere med høy motivasjon for utføring av arbeidsplikter de pålegges. Dersom din bedrift driver med konstruksjoner i armert betong og strever med å finne fagarbeidere, så tar vi knekken på problemet.

Rekrutteringsprosess

Hvordan går den?

1
MELDING OM ETTERSPØRSEL ETTER ANSATTE

La oss starte med dette: vennligst fyll ut skjemaet nedenfor (nederste del av fanen Firma). Beskriv hvem du leter etter og etter hvilken stilling. Deretter vil vi invitere interesserte kandidater til å sende inn en søknad eller til å registrere seg i søknadsskjemaet til databasen vår. Alternativt kan du kontakte oss på telefon eller e-post.

2
EN SMAL SIRKEL AV SØK OG INTERVJUER

På dette stadiet analyserer vi de innsamlede søknadene på Amploy. Jeg velger den første gruppen av kandidater som vi ringer til med en invitasjon til et intervju gjennomført av en Amploy-rekrutterer. Hensikten med intervjuet er å fullføre de innsendte dokumentene og bli kjent med søkerne. Takket være dette vet vi hvilke kandidater som har de beste forutsetninger for å jobbe i en gitt stilling. Under intervjuet blir søkere kjent med selskapet og får mer detaljert informasjon om omfanget av sine fremtidige oppgaver.

3
UTVALG FRA KANDIDATBIBLIOTEKET

Vi kontakter alle vi intervjuet for første gang. Mennesker som har kompetanse, tilsvarer neste rekrutteringsfaser er invitert til det andre møtet. Vi sender en takkemelding til resten av dem for å delta i prosessen.

4
ANSATTES KONTRAKT

En ansatt i Amploy HR-avdeling, som gjennomførte det første intervjuet og en direkte veileder fra selskapet der kandidatene skal jobbe er til stede under det andre møtet.

Under dette intervjuet presenteres et jobbtilbud og kontrakten signeres.

BESTILL EN ANSATT

BESKRIV HVEM DU LETER ETTER

Sted

Hvor kan du finne oss?

ta kontakt med!

Send oss ​​en melding

Eier

David Maskell

+47 913 86 336
Direktør

Petter Kraszewski

+47 468 08 959
Administrasjon

Marek Marszalek

+47 900 98 109
Konsulent

Aina Hadland

+47 902 80 279
Administrasjon

Rafal Kraszewski

+47 467 07 121
Vi venter på bestillingen din

Kontakt Oss!

Vi hjelper deg med å finne pålitelige medarbeidere som lar deg gjennomføre planene dine og sikre jevn ansettelse. Takket være den erfaringen vi har, vil vi redusere rekrutteringstiden til et minimum. Send oss ​​bestillingen!

Varhaug

Ånestadvegen 14
Åpen 8:00-16:00
+47 468 08 959
Org.nr 918 697 780

Polska

Ånestadvegen 14
Åpen 8:00-16:00
+47 468 08 959
Org.nr 918 697 780