Byggebransjen

Anleggsbransjen

Byggebransjen

Tjenester vårt bemanningsbyrå yter for byggebransjen blir satt pris på av hensyn til profesjonalisme og arbeidere med høye kompetanser. Vi rekrutterer kun erfarne fagarbeidere som har kvalifikasjoner og erfaring i sin bransje, og utfører sine arbeidsplikter på en pålitelig og ærlig måte. Vi kan skaffe fagarbeidere til alle bransjer - vi samarbeider med byggentreprenører med store investeringer, boligfelter, familie bedrifter som driver med oppussing eller produsenter av byggematerialer.

Spesialister fra byggebransjen til din rådighet

Ved å satse på høyt kvalifiserte arbeidere kan du være sikker på at de har god fysisk helse, nødvendig kunnskap og ferdigheter. Dette bekreftes av alle sertifikater og lisenser definert i gjeldende forskrifter – som for eksempel sertifikater for betjening av teknologisk avanserte maskiner eller kjøretøy. På den måten kan vi garantere profesjonalisme og sikkerhet. Fagarbeidere blir enda mer pålitelige når de er utstyrt med moderne og utbygd utstyr. Tjenester vi yter i byggebransjen er omfattende - du kan regne med å få faglig støtte uavhengig av type investering du holder på med.

Vårt bemanningsbyrå tilbyr hjelp i byer som Stavanger / Sandnes, Haugesund, Bryne og Egersund, så hvis du har tenkt å bygge i denne regionen, prøv ut vårt tilbud. Vi har god oversikt og kjenner godt til Byggebransjen, så fagarbeidere vi ansetter har alle nødvendige kompetanser. Vi gjør dette for deg ved å garantere høyeste servicekvalitet og rimelige priser.

Rekrutteringsprosess

Hvordan går den?

1
MELDING OM ETTERSPØRSEL ETTER ANSATTE

La oss starte med dette: vennligst fyll ut skjemaet nedenfor (nederste del av fanen Firma). Beskriv hvem du leter etter og etter hvilken stilling. Deretter vil vi invitere interesserte kandidater til å sende inn en søknad eller til å registrere seg i søknadsskjemaet til databasen vår. Alternativt kan du kontakte oss på telefon eller e-post.

2
EN SMAL SIRKEL AV SØK OG INTERVJUER

På dette stadiet analyserer vi de innsamlede søknadene på Amploy. Jeg velger den første gruppen av kandidater som vi ringer til med en invitasjon til et intervju gjennomført av en Amploy-rekrutterer. Hensikten med intervjuet er å fullføre de innsendte dokumentene og bli kjent med søkerne. Takket være dette vet vi hvilke kandidater som har de beste forutsetninger for å jobbe i en gitt stilling. Under intervjuet blir søkere kjent med selskapet og får mer detaljert informasjon om omfanget av sine fremtidige oppgaver.

3
UTVALG FRA KANDIDATBIBLIOTEKET

Vi kontakter alle vi intervjuet for første gang. Mennesker som har kompetanse, tilsvarer neste rekrutteringsfaser er invitert til det andre møtet. Vi sender en takkemelding til resten av dem for å delta i prosessen.

4
ANSATTES KONTRAKT

En ansatt i Amploy HR-avdeling, som gjennomførte det første intervjuet og en direkte veileder fra selskapet der kandidatene skal jobbe er til stede under det andre møtet.

Under dette intervjuet presenteres et jobbtilbud og kontrakten signeres.

BESTILL EN ANSATT

BESKRIV HVEM DU LETER ETTER

Sted

Hvor kan du finne oss?

ta kontakt med!

Send oss ​​en melding

Eier

David Maskell

+47 913 86 336
Direktør

Petter Kraszewski

+47 468 08 959
Administrasjon

Marek Marszalek

+47 900 98 109
Konsulent

Aina Hadland

+47 902 80 279
Administrasjon

Rafal Kraszewski

+47 467 07 121
Vi venter på bestillingen din

Kontakt Oss!

Vi hjelper deg med å finne pålitelige medarbeidere som lar deg gjennomføre planene dine og sikre jevn ansettelse. Takket være den erfaringen vi har, vil vi redusere rekrutteringstiden til et minimum. Send oss ​​bestillingen!

Varhaug

Ånestadvegen 14
Åpen 8:00-16:00
+47 468 08 959
Org.nr 918 697 780

Polska

Ånestadvegen 14
Åpen 8:00-16:00
+47 468 08 959
Org.nr 918 697 780