COVID-19

amploy
Våre prioriteringer under coronavirus / COVID-19-pandemien

Helse og sikkerhet

Helsen og sikkerheten til våre ansatte, kunder og partnere er av største betydning for oss. Under den pågående koronavirus / COVID - 19-pandemien følger vi gjeldende anbefalinger fra den norske regjeringen.

Vi følger anbefalingene om karantene og sosial distansering. Våre kontorer og koordinatorer jobber eksternt der det er mulig.

Våre ansatte ble bedt om å ikke delta i store eksterne arrangementer. Vi informerer dem jevnlig om retningslinjer for offentlige myndigheter og helseanbefalinger.

I samsvar med anbefalingene fra det norske helsedepartementet sender vi våre ansatte regelmessig til tester for å oppdage tilstedeværelsen av COVID - 19-viruset.

Vi reagerer raskt og jobber tett med våre klienter for å sikre full sikkerhet ved levering av tjenester.

amploy
Hvordan vi opererer under koronaviruspandemien

Prosjektgjennomføring og forretningsansvar

Målet vi har satt oss i løpet av denne vanskelige tiden er å tilby våre kunder uavbrutt service, nøye med å følge myndighetsanbefalinger, lokale lover og instruksjoner for å beskytte helsen deres.

Alt personal som koordinerer Amploy er forpliktet til å oppdatere planer, forretningskontinuitet og overvåking av hendelser for å støtte våre kunder og ansatte så godt vi kan.

Vi nærmer oss en pandemisituasjon med stort alvor, som er vanskelig ikke bare av helse- og livstruende grunner, men som også medfører forretningsusikkerhet for mange av våre kunder og ansatte. 

Vi vil takke dere alle for 

deres støtte, oppmerksomhet og engasjement 

for våre felleskontrollerte virksomheter

i løpet av den vanskelige tiden med COVID-19-pandemien.